Haberler

Katil Zanlısı, Ayrılmak İsteyen Sevgilisini Benzin Dökerek Yaktı

Güncelleme:

Bursa'da kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisiyle tartışan katil zanlısı, önce genç kadını ardından kendisini benzin dökerek yaktı. Vücudunun yüzde 70'inde yanıklar oluşan genç kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bursa'da ayrılmak isteyen sevgilisiyle tartışan şahıs, önce genç kadını ardından kendisini benzin dökerek yaktı. Genç kadın hayatını kaybederken, zanlının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ARABANIN İÇİNDE GENÇ KADINI ATEŞE VERDİ

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şengül Vatansever bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından ayrılmaya karar verdi. Bunun üzerine Kütahya Domaniç'te oturduğu belirtilen Ümit V. isimli şahıs Bursa'ya gelerek ayrılmak istediği kız arkadaşını aracına aldı. Zanlı, Millet Mahallesi'nde park ettiği aracın içinde Vatansever ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından Ümit V. arabada bulunan benzini önce genç kadının üzerine daha sonra kendi üzerine döküp ateşe verdi.

GENÇ KADINI ARABADAN ATARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ümit V., vücudunun yüzde 70'inde yanıklar oluşan Vatansever'i Botanik Park civarında araçtan atarak oradan uzaklaştı. Olayı çevredeki vatandaşlar genç kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Vatansever, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Araçla kaçmaya çalışan Ümit V. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan zanlı, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ümit V.'nin sağlık durumu ciddiyetini korurken zanlının henüz ifadesi henüz alınamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (55)

DOĞRUCU MAHMUT:

İdam nerde? İnsanlar gittikçe hayvanlaşmaya başladı.

15
1
yanıtYanıtla
Vay biraderim yazık yaw:

İdam ne yapsın psikopat adama , önce kadını sonra kendini öldürüyor. Bu ülkeye sağlam bir yasa,kanun getirilmeli kadınları korumak için.

yanıt0
yanıt0
gönül:

Ne hayvani hayvana hakatet olur

yanıt2
yanıt0
türk:

idamı çıkartacağız diyen korkaklarında payı var bu işte

yanıt1
yanıt0
D.paşalı:

Şiddet içerikli dizi ve filimlere aynen devam sakın engellemeyin, sakın bir yaptırımınız olmasın dizi oyuncuları ve yönetimi para kazansın da konusu ne olursa olsun hiç önemli değil, ondan sonra bu olaylar olacak tabi ki, şimdi ne alaka diyen arkadaşlar çıkabilir onlara cevabım şu olur dikkat edin son 10-15 sene içinde vahşice işlenen cinayetlerin hepsi mutlaka dizilerde yaşanmış sahneler.

15
0
yanıtYanıtla
Özer ateş:

Hayvanlıkta gelinen son nokta çağ atlamamış cani herif

14
1
yanıtYanıtla
Alparslan Kuytul:

Kalbinde Bir gram iman olmayan bir insan ancak bu vahşeti yapar.

10
5
yanıtYanıtla
Vatansever:

Türkiye kafayı yemiş...

11
2
yanıtYanıtla
ÜMR.HKN:

O kızı yakarak öldüren cani, bu dünyanın ebedi dünyası da var. o yakarak canını aldığın kız mahşerde senden imanını istediğinde, davacı olduğunda sen ebediyen cehennem de odun olarak yanacaksın. vay senin haline. Kimse merak etmesin yüce divanda avukatta tutulmuyor, çünkü yargılayacak yüce hakim bizzat her şeye kendisi şahit.

12
1
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Canavar herif.... kendini gebertseydin ya

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title