Haberler

Ayrılıkların Da Sonu Var

İzmir-(dha)- İlhan İrem, 14 Yıl Aradan Sonra Yeniden Hayranlarının Karşısına Çıkıyor. 1992 Yılından Bu Yana Televizyon Programlarına Katılmayan, Canlı Konser Performansı Sergilemeyen İlhan İrem, Hayranlarıyla Buluşmak İçin Geri Sayıma Başladı. İrem, Aysa Organizasyon Tarafından İstanbul, Ankara V...

İZMİR-(DHA)- İlhan İrem, 14 yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. 1992 yılından bu yana televizyon programlarına katılmayan, canlı konser performansı sergilemeyen İlhan İrem, hayranlarıyla buluşmak için geri sayıma başladı. İrem, Aysa Organizasyon tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir`de düzenlenecek 3 konser verecek.

Organizasyonu gerçekleştiren Aysa firması, İlhan İrem`in konserinin tanıtımı için farklı bir reklam çalışmasına gitti. İstanbul, Ankara, İzmir`de cadde ve sokaklara asılan afişler, siyah zemin üzerine `Ayrılıkların da sonu var` yazısıyla gizemli bir hale sokularak, dikkat çekici hale getirildi. İrem`in ilk konseri İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu`nda 29 Eylül`de gerçekleşecek. İkinci konser İzmir Açık Hava Tiyatrosu`nda 7 Ekim`de, son konser ise 14 Ekim`de Ankara`da yapılacak.

İrem, son albüm çalışması `Cennet İlahileri`ndeki `Aşk Kapıları` ve `Müjde` adlı şarkısına klip çekti. İstanbul Fatih Cami Avlusu, Meryem Ana Kilisesi ve Galata Mevlihanesi`nde çekimleri gerçekleşen klipler, konserlerle birlikte televizyon ekranlarına gelmeye başlayacak. İrem`e kliplerinde semazenler ve balet Ozan Yıldırım`ın eşlik ettiği belirtildi. İrem`in internet üzerindeki 200 bini aşkın hayranının, bu 3 konserde sanatçıyı yalnız bırakmamak için çeşitli organizasyonlar hazırlığında olduğu belirtildi.

(HABER:Cesur SERT/İÖ/ME/GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title