Haberler

10 Yıl Önce Anne de Aynı Yerden Çıkmıştı! Oyun Tutmadı, Baba-Kız Vitrinde Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da 10 yıl önce "fuhuş vaadiyle" gasp başta olmak üzere 65 suçtan aranırken evindeki vitrinin gizli bölmesinde yakalanan kadının kocası ve kızı da 10 yıl sonra aynı yerden çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda özellikle "fuhuş vaadiyle" dolandırıcılık olaylarının artması ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği ekipleri 3 ay teknik ve fiziki takip yaptıktan sonra 12 Ocak günü operasyon başlatmış 31'i kadın 46 kişiyi gözaltına almıştı.

OPERASYONLARDA 38 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Zanlılar bir hafta boyunca emniyette sorgulanmış ve zanlılardan 28'i kadın 38 kişi tutuklanmış 1'i emniyetten 2'si adliyeden serbest kalmış 5 kişi de ev hapis cezası almıştı. Polis operasyonda, helikopter, drone ve hassas burunlu köpek kullanmış 39 ayrı adrese girmişti.

POLİS GİZLİ BÖLMEDEN ŞÜPHELENDİ

Polis Levent D.'nin evinde arama yaparken 14 yaşındaki kızı Ş.D. ve Levent D.'yi bulamamış çocukların bakışından kapının girişindeki vitrinden şüphelenmişti. Polis vitrinin kalınlığını koluyla ölçüp aynalı kısmının daha geniş olduğunu görmüş, kulağını vitrine dayadığında ise nefes alıp vermeler olduğunu tespit ettikten sonra vitrinin kapağını açtığında gizli bölme olduğunu belirlemişti.

İÇİNDEN BABA KIZ ÇIKTI

Vitrinin içinde de Levent D. ve 14 yaşındaki kızı çıkmıştı. Levent D. ve kızı "Fuhuş vaadiyle" yağma suçundan adliyeye sevk olmuş, baba tutuklanırken kızı ev hapsi cezası almıştı.

EŞİ DE 10 YIL ÖNCE AYNI YERDEN ÇIKMIŞTI

Polis aynı vitrinde bundan 10 yıl önce aynı suçla aranan Levent D.'nin resmi nikahı olmayan eşi Güllü G.'nin yakalandığını da tespit etti. Güllü G.'nin başta "fuhuş vaadiyle" gasp olmak üzere 65 ayrı suçtan aranırken Levent D. ve kızı gibi gizli bölmeye saklandığı ve bulduğunu ortaya çıktı. Vitrinde 10 yıl önce de 10 yıl sonra da bir köpek maskotunun olması da dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Jay jay bukaca:

Adana degildir dedim yanildim

26
1
yanıtYanıtla
Adana:

Artık tiksinir oldum şu şehirden

8
3
yanıtYanıtla
adananin ne sucu var:

ülke genelinde dogu göcmenleri toplanip memleketlerine gönderilmeli türk kültürüne medeniyetine uyum saglayamadiklari gibi zarar veriyorlar

4
4
yanıtYanıtla
RZ:

Adanadan utanıyorum artık Türkiye''nin yüz karası

6
2
yanıtYanıtla
Kiremithaneli:

adana da yaşayıpta bunlardan darbe yiyen olmamıştır herhalde, şuana kadar 4 farklı evde yaşadım ve bu conolar hırsızlık için hepsine girdi. Hatta geçen hafta Polis geldi ve 3 cono kadının evime hırsızlık amacıyla girdiğini şikayetçi olur olmadığımı sordu. Hanımla biz şok olduk. Çünkü hiç bir iz emare yoktu. Ayrıca doğudan gelip adanayı suç cennetine çevirenler bu conolardan da geri kalmaz.

6
2
yanıtYanıtla
yerli yerine köylü köyüne:

maceraci bazi yaratiklar pislik yapmak icin yabanci memleketlere göc eder bu adi olaylarin hicbirini oranin yerlisi yapmaz onun icin adanaya adanali kardeslerimize lütfen biraz saygili olun dogulular gelmeden önce adana tertemiz güzel bir sehrimizdi herkes kendi öz memleketinde yasasa eminim bu yüz kizartici olaylar olmaz

4
3
yanıtYanıtla
CEM:

Adana mı diye baktım adanaymış he he he .. :)))

5
1
yanıtYanıtla
Hello:

Adana laaa ahaaa dayiya sor

3
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Saçma sapan yorumlar yapana bakıyorum da hepiniz ön yargılı davranıyorsunuz. Sanki tek kötü olayların adresi Adana gibi davranıyorsunuz. Evet conosu, hırsızı falanı filanı var ama onlar kadar da namuslu ve işinde gücünde olan, vatanına bayrağına sevdalı binlerce de kişi var. Farkındaysanız hep ulu ortada başı boş olan şerefsizler ön planda. Sivilinden tutun da polisine kadar hepimiz de bunların ortadan kalkması için çabalıyoruz. Umarım boş ve saçma yorum yapmaktan vazgeçersiniz.

4
1
yanıtYanıtla
Yinemi:

Turkiyenin yuz karasi bir sehir...

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title