Haberler

Aynı Üst Geçide Şehir Magandaları Tarafından İkinci Saldırı Kamerada!

Güncelleme:

Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu'nun üzerindeki üst geçit şehir magandaları tarafından saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ilk ve tek asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçit ikinci kez şehir magandalarının saldırısına uğradı. Saldırı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

SAHİL YOLUNDAKİ TEK ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVENLİ ÜST GEÇİT

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl yaz döneminde Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde asansörlü ve 4 adet yürüyen merdivenli üst geçit yapılarak hizmete sunuldu. Karadeniz Sahil Yolu üzerinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyan asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçit, bazı kendini bilmez şehir magandalarının saldırısına uğrayarak zarar verildi.

2 SALDIRGAN ÜT GEÇİDİN CAMLI KORKULUKLARINI KIRDI

Ocak ayında şehir magandası iki kişi üst geçidin camlı korkuluklarını tekmeleyerek kırdı. Üst geçit üzerinden geçene kadar camlı korkuluklara saldıran iki kişi, daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi üst geçitten indi.

5 KİŞİ DE CAM KORKULUĞU PARÇALADI

1 Mayıs tarihinde kaydedilen görüntülerde ise 5 kişilik bir grup üst geçidi kullandı. Kabadayıvari hareketlerle üst geçitten geçen gruptan bir kişi camlı korkulukları tekmeledi. Cam korkuluk yola düştüğü sırada şans eseri yoldan geçen olmadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bu kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi istendi. Açıklamada, "Vatandaşlarımız, harcanan paraların boşa gitmemesi ve farklı yatırımlara dönüşmesi için bu eserlere sahip çıkmalıdır. Duyarlı vatandaşlarımız ise bu eserleri hor kullananları ve onlara zarar verenleri uyarmalı ve gerektiğinde zabıta birimlerine ve emniyet güçlerine haber vermelidir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Sahil Yolu Altınordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (20)

İspanyol:

Bu gencler Şırnaklı Diyarbakırlı Mardinli olmuş olsaydı vatan haini terörist ilan edilmişti. Ama karadeniz bebeleri olunca nasılda sempatik yorumlar yapılmış

4
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BUNLAR KİNDAR GENÇLİK İŞTE HALİ BU GENÇLİĞİ

8
1
yanıtYanıtla
şurup:

pislik

7
0
yanıtYanıtla
HAYIRLI İŞLER 57:

vatan haini Alçaklar. ancak iki üç kişi toplanıp efelenirsiniz zaten

6
0
yanıtYanıtla
asefasfds:

bu hayvanlara gerçekten çok ağır konuşmak istiyorum bunlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum

5
0
yanıtYanıtla
aslan ramazan:

MALINA MÜLKÜNE EL KOYACAN ŞEHİR MEYDANINDA TÜRKİYE GENELİNDE CANLI YAYINDA YÜZ ER DEĞNEK VURACAN TABANLARINA KABA YERLERİNE YAPABİLİYORLARMI BİR DAHA HER YAPTIĞINDA İKİ MİSLİ FAZLA CEZA VERECEN

5
0
yanıtYanıtla
Takipçi:

Yakalayıp tamir parasının 10 katı ceza keseceksin , kırdıkları nıda kendilerine tamir ettireceksin. İbreti alem içinde poster yapıp ordunun çeşitli köşelerine asacaksın.

5
0
yanıtYanıtla
hkn:

bunlar vatan haini. . hep zarar verme eğilimindeler. .

4
0
yanıtYanıtla
Yavuzkul:

İşte size Vatan hainleri. . . Kamu malına zarar vermek büyük suç sayılmalı 10-20 yıla kadar hapis cezası verilmeli maddi zararın tamamı da temin edilmeli. Karadeniz halkının içinde de hain var işte, fetö yada pkk lı olması şart değil devletin malına zarar verenler de Vatan hainidir.

3
0
yanıtYanıtla
renksiz:

bunlara verilen herhangi bir ceza onları bu işten caydırmaz, adamlar kanerda duran cama kızıp vuruyor. . . bir görme engellinin yürüdüğünü düşünün korkulukları olmayan bir üst geçitte. At ülken bu adamı sınır dışına alma içeri, bu gibi insana ihtiyacın mı var ? Birde bu arada Enfilasyon oranını yükselmesi nedeniyle enfilasyon oranı yükselmiş iktisattan 1 satır anlamam ama anladığım şu paramız 5 kuruş etmiyor. Ne cebimizdeki ne de cebimizdekinin değeri. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title