Haberler

Aynı Akşam Evlenecekler

Güzide Duran, Adnan Aksoy ile Pınar Altuğ İse Yağmur Atacan ile Aynı Akşam Dünyaevine Girecek.

GÜZİDE DURAN, ADNAN AKSOY İLE PINAR ALTUĞ İSE YAĞMUR ATACAN İLE AYNI AKŞAM DÜNYAEVİNE GİRECEK.

Güzide Duran, 7 aydır birlikte olduğu mimar Adnan Aksoy ile cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda, Pınar Altuğ da aynı akşam Yağmur Atacan ile Maslak Venue'de dünyaevine girecek.

Pınar Altuğ düğün günü gazetecilerin rahat çalışmaları için her türlü imkanı sağlayacaklarını belirtirken, Güzide Duran'ın ise görüntü vermeyeceği öğrenildi.

Güzide Duran geçtiğimiz cumartesi akşamı Adnan Aksoy ile tanışmasına vesile olan Hotel Les Ottomans'da kına geccesi yaptı. Sadece yakın birkaç dostunun katıldığı kına geccesi için Duran, geniş güvenlik önlemi aldırttı. Gazetecilerin görüntü almasını engellemek için özel bir güvenlik şirketiyle anlaşan ve gazetecilerin otele yaklaşmasını engelleten Duran'ın aksine Pınar Altuğ ise, aynı gecce olan kına geccesinde çekilen fotoğrafları medya mensuplarıyla paylaştı.

Cahide'de yaptığı 'kız kıza eğlence' geccesinde gazetecileri içeri sokmayan ancak mekanın fotoğrafçısı tarafından çekilen görüntüleri gecce sonunda gazetecilere dağıtan Altuğ, çıkışta da muhabirlerle görüşerek bütün sorulara tek tek yanıt verdi. 12 Nisan cumartesi akşamı evlenecek olan Pınar Altuğ ile Güzide Duran'ın, düğününde de tıpkı kına geccelerinde olduğu gibi aynı tavır devam edecek.

Duran, Çırağan'daki düğününe gazetecileri almayacak, Altuğ ise gazetecileri içeri almakla beraber onlara özel bir de kokteyl düzenleyecek.

Onları zor durumda bırakmam

Pınar Altuğ şunları söyledi: 'Herkesin özel hayatı kendisine aittir ve neyi isteyip, istemediklerine de saygı duymak gerekir. Ben, meslek hayatım boyunca gazeteci arkadaşlarım ile hep iç içe yaşadım. Onlarla beraber bu yolda yürüdüm. Nikahtan 45 dakika önce medya mensupları için özel bir kokteyl vereceğiz. Bu kokteyle Yağmur'la beraber katılacağız. Evlilik, düğün, gurur duyulacak, paylaşılacak bir şeydir. Saklanacak bir şey değildir.'

Hayalimdeki gelinlik

Güzide Duran, sunuculuğunu üstlendiği 'Ntrend' programında Özge Özberk ile modacı Dilek Hanif'i konuk etti. Duran, evlilik ve gelinlik konulu programında kendisinin de hayal ettiği gelinliğe Dilek Hanif sayesinde kavuşacağını söyledi. Duran, 'Benim gelinliğimi Dilek Hanım dikiyor. Dilek Hanım ile çalışmak çok çok zevkli bence. Çünkü kendisi çok zevkli bir insan olduğu için bana da acayip kolaylık sağladı yani fikir olarak. Ben de çok beğendim. Gerçekten ben de hayalimdeki gelinliği giyeceğim yani, öyle bir gelinlik oldu' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title