Haberler

Aymod Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Yarın Açılıyor

Avrupa'nın Üçüncü Büyük Ayakkabı Fuarı Olan Aymod Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Kapılarını Yarın Açıyor.

Avrupa'nın üçüncü büyük ayakkabı fuarı olan AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı kapılarını yarın açıyor.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in açılışını yapacağı 37. AYMOD Fuarı'na katılan yerli ve yabancı 400 üzerinde firma, 2007-2008 sonbahar/kış modelleri sergileyecek.

Her geçen gün büyüyen ve son iki organizasyonda 6 salona ulaşan AYMOD Fuarı'nda oluşturulan özel arenada, Türk ayakkabı sektörünün dünü, bugünü ve yarını sergilenecek. Arenada, Sümerbank'ın ürettiği ayakkabılar, TASEV Ayakkabıcılık Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin görme engellilerin önlerindeki cismi haber vererek yürümelerini kolaylaştıran, küçük çocukların kaybolmasını engelleyen sistemlere sahip ayakkabı tasarımlarının da bulunduğu pek çok çalışma yer alacak.

Açılışa Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Ali Murad Kızıltaş, TASEV Başkanı Yalçın Egemen ile sektörün önde gelen temsilcilerinin katılması bekleniyor.

(CHT-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title