Haberler

Ayman, Türkiye'de ve Trabzonspor'da Futbol Oynamaktan Mutlu

Trabzonspor'un Tarihindeki İlk Mısırlı Futbolcu Olan Ayman Abdelaziz, Türkiye'de ve Trabzonspor'da Futbol Oynamaktan Mutlu Olduğunu Söyledi.

Trabzonspor'un tarihindeki ilk Mısırlı futbolcu olan Ayman Abdelaziz, Türkiye'de ve Trabzonspor'da futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'de 7 yıldır futbol oynadığını belirten Mısırlı futbolcu Ayman, "7 yıldır Türkiye'deyim. Kocaelispor'dan sonra Malatyaspor, Gençlerbirliği ve şimdi de Trabzonspor'da futbol oynuyorum. Türkiye'de olmaktan gerçekten mutluyum. Burada yaşam güzel, insanlar da iyi. İnsanlar futbolu seviyorlar ve saygı duyuyorlar. Çok şükür 7 yıldır kimseyle bir sorun yaşamadım" diye konuştu.

Trabzonspor'un Türkiye'de 4 büyük takımdan biri olduğunu söyleyen Ayman, "Trabzon'da futbolu çok seviyorlar. Benim transferimle ilgili basit bir sorun çıkmıştı. Gençlerbirliği ve Trabzonspor yönetimleri arasındaydı sorun. Sağlık kontrolünden de geçmiştim, ama sonra kulüplerin yöneticileri arasında parayla ilgili sorunu öğrendim. Gençlerbirliği'ndeki kampa döndüm. Sonra sorun çözüldü ve transferim gerçekleşti. Trabzonspor, Türkiye'de büyük bir takım ve hedefi de büyük. Avrupa'da ve Türkiye'de iyi oynuyorlar. Hedefim Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de en iyi antrenörlerle çalıştığını ve bunlardan birinin Ziya Doğan olduğunu kaydeden Ayman, "Çalıştığım 3 antrenör oyunu kontrol etme, yol göstermede en iyilerdi ve bana futbol hayatımda çok önemli katkıları oldu. Ziya Doğan hangi takıma transfer olduysa beni de o takıma götürdü. Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u çalıştırdı ve beni de takımında görmek istedi. Doğan, Türkiye'deki önemli teknik adamlardan biri ve kendisiyle çalışmaktan mutluyum" diye konuştu.

Ayman, futbolu bıraktıktan sonra ülkesi Mısır'a döneceğini kaydederek, "Bütün ailem orada. Benim bütün hayatım Mısır. Futbol bittikten sonra Allah'ın izniyle antrenör olmak istiyorum" dedi.

(GÖK-İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title