Haberler

'Aylin' Mi, 'Alev'mi?

atv ekranında yayınlanan; farklı senaryosu ve kurgusuyla kısa sürede adından söz ettiren 'Son', pazartesi akşamlarına damga vuruyor.

NEHİR ERDOĞAN (AYLİN)

Doğum yeri: İzmir

Doğum yılı: 16 Haziran 1980

Burcu: İkizler

Saç rengi: Kumral

Göz rengi: Kahverengi

Eğitimi: Marmara Ünv. İşletme Bölümü'nü bitirdi. Ardından Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü'nde okudu.

İlk yılları: Ailesinin isteğiyle işletme bölümüne girdi. İçindeki oyunculuk aşkını Konak Belediye Tiyatrosu'nda oynayarak gidermeye çalıştı. 2001'de 'Tele Pazar'ı sundu. NTV'de sinema programı, Show TV'de 'Pop Star' adlı yarışmayı sundu.

EN HUZURLU OLDUĞU YER EVİ

Yurt dışı deneyimi: 2004'te gittiği Los Angeles'ta; hem İngilizce'sini geliştirdi, hem de oyuncu koçu Eric Morris'ten ders aldı. 2007'de yine Los Angeles'ta 'Meleğin Sırları' filminde oynadı.

Oyunculuk kariyeri: Oyunculuğa 2002'de 'Koçum Benim'le başladı. 2003'te 'Estağfurullah Yokuşu' dizisinde 'Gümüş'ü oynadı.'Yabancı Damat'la herkesin tanıdığı bir oyuncu oldu. 2009'da 'Aşk Bir Hayal' dizisinde 'Asmin'i oynadı. Şimdi 'Son' adlı dizide 'Aylin'i canlandırıyor.

Oynadığı filmler: 'Hababam Sınıfı Merhaba', 'Okul', 'Meleğin Sırları'.

Aldığı ödüller: 2003 Film.gen.tr Sinema Ödülleri- 'Yılın Gelecek Vadeden Yıldızı'.

İlişkileri: Erdoğan, yönetmen Mustafa Altıoklar'la üç yıl birlikte oldu. Oyuncunun en ciddi ilişkisi buydu.

En büyük korkusu: Sevdiği insanlar tarafından yanlış anlaşılmak.

En huzurlu olduğu yer: Evi.

En sevdiği roman: 'Kürk Mantolu Madonna'.

En sevdiği yazar: Hasan Ali Toptaş.

En sevdiği film: 'Amelie'.

Unutamadığı anısı: İlk cep telefonunu babasından gizli almış, babası bunu öğrenince bir hafta konuşmamışlar.

#Sayfa#

BERRAK TÜZÜNATAÇ (ALEV)

Doğum yeri: Yalova

Doğum yılı: 2 Kasım 1984

Burcu: Akrep

Saç rengi: Siyah

Göz rengi: Mavi

Eğitimi: Koç Lisesi mezunu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

İlk yılları: Number 1 TV'de haber sunarak ekrana "Merhaba" diyen Tüzünataç; 19 yaşında Elele dergisinin kapak kızı oldu. O dönemler Bodrum Fuga'nın sahibi Volkan Büyükhanlı'nın sevgilisi olan Tüzünataç, dergide göründükten sonra kendisine gelen tekliflere uzun süre "Hayır" dedi. Ama 2004 yılında BKM'nin atölye çalışmalarına katılarak oyunculuğa başlamış oldu. Aynı yıl Serdar Ortaç'ın 'Canıma Minnet' adlı klibinde rol aldı.

KARA KALEM RESİM YAPIYOR

Oyunculuk kariyeri: Kariyerine Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yapımı 'Organize İşler'le başladı. 2007'de 'Elveda Rumeli' adlı dizide 'Vahide' karakterini canlandırdı. 2009 yılında 'Affedilmeyen' ve 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' dizilerinde karşımıza çıktı. Geçen yıl 'Ezel'de 'Bade'yi canlandırdı. Şimdi de 'Son'da 'Alev' rolünde...

Oynadığı filmler: 'Organize İşler', 'Beyza'nın Kadınları', 'Kıskanmak', 'Ejder Kapanı', 'Bir Avuç Deniz'.

İlişkileri: İlk olarak işletmeci Volkan Büyükhanlı'yla görünen Tüzünataç, Okan Bayülgen ve Nejat İşler'le de birlikte oldu. Tüzünataç, son olarak Şahan Gökbakar'la görüntülenmişti.

Çok konuşulması: Şahan Gökbakar'la evinin balkonunda sarmaş dolaş görüntülenen Tüzünataç, bu olaydan sonra uzun süre ortalarda görünmedi. Bir dönem medyaya küstü.

Hobileri: Kara kalem resim ve kıyafet tasarımları yapmaya bayılıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nejat İşler Marmara İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title