Haberler

Aylık Kazançları Dudak Uçuklattı!

Güncelleme:

Halit Ergenç ve Bergüzer Korel'in yeni sezondaki aylık kazançları belli oldu.

En çok merak edilen konulardan biri de şüphesiz ünlülerin aylık ne kadar kazandıklarıdır. Bizim izlerken acıdığımız bazen kendimizi yerine koyduğumuz karakterlerin doğal olarak kazandıkları parayı da merak ediyoruz.

Fakat kendimizi yerine koyduğumuz karakterlerin ne kadar kazandığını okuyunca içimizdeki sevgi biraz nefrete dönüşebilir bizden söylemesi.

Örneğin Muhteşem Yüzyıl dizisinin Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç, önümüzdeki sezon bölüm başına tam 60 bin TL alacak. Bu da ayda ortalama 240 bin liraya denk geliyor. Dizi setlerine dönmeye hazırlanan eşi Bergüzar Korel de her hafta 30 bin TL kazanacak.

Star Tv'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl"da başrol oynayan Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve 3 yaşındaki oğlu Ali ile birlikte tatile çıktı. Ünlü oyuncu, 10 günlük New York tatiline çıkmadan önce dizinin yeni sezonu için anlaşma imzaladı.

Ergenç, önümüzdeki sezon bölüm başına 60 bin TL alacak. Minik oğlu Ali'yi bu yıl yuvaya göndermeyi düşünen ve setlere dönmeye hazırlanan Bergüzer Korel de yeni sezondaki ücretini yükseltti. Aldığı dizi tekliflerini değerlendiren Korel, bunlardan birini haftada 30 bin TL ücret karşılığında kabul edecek. Böylece Ergenç ayda 240 bin, Korel de 120 bin TL kazanmış olacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Bergüzar Korel Halit Ergenç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title