Haberler

Aykut Kocaman, Mert Günok'u İstiyor

Güncelleme:

Torku Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Mert Günok'a yeşil-beyazlı kaleyi emanet etmek istiyor.

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli kaleci Mert Günok'u transfer etmek için kolları sıvadı.

KOCAMAN, MERT İÇİN ISRARCI

Süper Lig'de son 2 lig maçında kalesinde 10 gol gören Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın, eski öğrencisi Mert'i istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yeşil-Beyazlılar'ın bu transferde son derece ciddi olduğu, Kocaman'ın, Mert'in kiralanması için yönetime son derece ısrarcı olduğu öğrenildi.

GEREKİRSE AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞECEK

Fanatik'te yer alan habrere göre; Aykut Kocaman şimdilik yönetimin bu işi çözmesini istiyor. Ancak Yeşil-Beyazlı idareciler, transferde başarılı olamazsa devreye tecrübeli hoca girecek. Gerekirse Kocaman, Mert için bizzat Sarı- Lacivertliler'in patronu Aziz Yıldırım'la görüşecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Fenerbahçe Mert Günok Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

corcmobilWeb@haberler.com:

Hocam emreyi al emreyi verelim sana agrasiftir iyi küfür eder kavga çıkarır yalandan kendini yere atar gereksiz itirazları vardır adam gitmiyo ya

3
7
yanıtYanıtla
furkanmobilWeb@haberler.com:

Mert çok üst düzey bir kaleci ne yazıkki mertin değerini bilmiyor Fenerbahçe anca volkan kazmasını kaleyi emanet ediyoruzz

3
0
yanıtYanıtla
ML:

ne yildizi her futbolcu için yildiz demeniz saçma. . . turkiyede herkes yildiz nasil oluyorsa

1
1
yanıtYanıtla
deli fbli:

Krasiçi alsın nasılsa sevdalısı değil miydi diayı gönderip krasiçi aldırdı onu alsın sonrada

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title