Haberler

Aykut Kocaman, Ligin Kalan Bölümünde Volkan Demirel'e 11'de Görev Vermeyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yıllardır Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel'e sezonun kalan bölümünde ilk 11'de görev vermeyi düşünmüyor.

Ligde Beşiktaş ile oynanan derbi maçta kaleyi Kameni'ye kaptıran, ardından ise kupada kırmızı kart görerek takımını bir kişi daha eksik bırakan Volkan Demirel, gelecek hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçında sahada olmayacak.

GALATASARAY DERBİSİNDE OYNAR MI?

Volkan Demirel'e kızgın olan Aykut Kocaman'ın, Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde ne yönde karar vereceği ise merak konusu. Kadıköy'deki yenilmezlik serisinde yıllardır kaleyi koruyan Volkan Demirel'in bu derbide görev alıp almayacağı belki de Kameni'nin Malatya maçı performansına göre şekillenecek.

"VOLKAN'IN YAPTIKLARINI ANLAMAK HAKİKATEN ZOR"

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, Akhisar yenilgisi sonrası, " Volkan Demirel'in yaptıklarını anlamak hakikaten çok zor. Fırat Aydınus'un belki de maç boyunca bizim lehimize verdiği tek olumlu karar Volkan'ın daha önce atılmamasını sağlamaktı. Volkan'ın yaptığını anlayamıyorum. Volkan Demirel takım kaptanı. Çok yazık... " ifadelerini kullanmıştı. (Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Aykut Kocaman Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

BOND:

FENEV AĞLAMA. . . . :)

10
4
yanıtYanıtla
Adanali:

Volkan iyi ama disimlinsiz,kamenidende bir cacık olmaz,olanda benim gibi fener taraftarina olur

12
2
yanıtYanıtla
12 numara.org:

Gs maçında volkan oynasın. Bjk kupada da volkan olmalı. Kalan maçlarda kameni oynasın. Sezon sonu volkan ile kameni ikisinde gönderilsin. Yıldız bi kaleci alınmalı.

5
5
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Volkan artik anadolu klubu vaktin geldi !

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınkoy ali:

onu silersen senide silerler aykut bey alismissin her macta gol yemeye

2
7
yanıtYanıtla
KAMENİNİN KABİLE LİDERİ:

ALLAHINI SEVEN KAMENİNİN OYNADIĞI MAÇLARDA KALEYE GELEN HER TOPU NEDEN ALDIĞINI BANA ANLATSIN. BU KADAR REFLEKSİ TOP TAKİBİ ZAYIF BİR KALECİ DAHA GÖRMEDİM. BİZ HALI SAHADA YEMİYORUZ O GOLLERİ. KAMENİ OLACAKSA KALEDE LİGİ 5. BİTİRMEYE HAZIR OLUN.

6
1
yanıtYanıtla
FB:

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Kameni varken Volkan''a ne gerek var. Ulan Aykut kanser ettin bizi be kanser. İnsanda biraz gurur olur ya , bırak şu takımı. . .

5
1
yanıtYanıtla
Amet:

Volkan kalede olursa GS Sampiyon olur

3
3
yanıtYanıtla
fenerkolik:

Gs dergisinde de kötü olsa da kameni oynasın. Volkanı severiz ama rakiple ugraşcam diye maça konsantre olamaz kameni en azından işini yapar çeker gider.

5
0
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Taraftar da çooktan aykutu sildi. Bizde senin sahada yaptıklarını anlayamıyoruz. Her öne geçmede sanki konyaspor muş gibi takımı geriye çekmenden. 9. dakikadan itibaren zamana oynamandan Valbuenadan ne istediğinden isra atıf hasan ali kaldırım ismail köybaşından ne bulduğundan anlamıyoruz

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title