Haberler

    Konya'ya Dönen Aykut Kocaman'a Sevgi Seli

    Güncelleme:

    Konyasporlu taraftarlar, tekrar takımın başına geçen Aykut Kocaman'ı büyük coşkuyla karşıladı.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Aykut Kocaman, Konya'da coşkuyla karşılandı.

    Resmi sözleşme imzalamak için Konya'ya gelen Kocaman, Konya Havalimanı'nda taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Meşaleler yakan yüzlerce taraftar, Kocaman'a tezahüratlar yaparak sevgi gösterisinde bulundu.

    Aykut Kocaman, kendisini karşılamaya gelen taraftarlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Kocaman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yeniden Atiker Konyaspor'da olmanın heyecanı içinde olduğunu söyledi.

    "BU ŞEKİLDE KARŞILANMAK BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR"

    Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşmanın kendisi için onur verici bir durum olduğunu aktaran Kocaman, şöyle konuştu:

    "Konyaspor'u bıraktığımız bir yer vardı, tekrar o seviyeyi yakalamayı ondan sonra da üzerine biraz daha koyabilmeyi istiyoruz. Bunu da hep birlikte yapabilme arzusu içerisindeyiz. Uzun zamandır futbolun dışındaydım. 6 ay kadar oldu. Şimdi tekrar oyuna yoğunlaşarak neler olacağını görmeyi arzuluyorum. Umarım her şey iyi olur. Çok sıkıntılı günler de güzel günler de yaşadık. Giderken tabii ki büyüyen ve gelişen bir takım vardı. Konyaspor'dan gidişimiz hiçbir zaman aklımızdan çıkan bir durum değildi. Bugün yine aynı şekilde sevinçle karşılanıyoruz. Bu bizim için bir onurdur. Tabii ki ne olacağını bilmiyoruz, önümüzdeki günleri Allah bilir. Giderken de dönerken de bu şekilde karşılanmak çok büyük bir onurdur. İnşallah aynı duyguları tekrar yaşatırım."

    Aykut Kocaman, daha sonra kentte konaklayacağı otele geçti. Kocaman, bugün gerçekleştirilecek törende, resmi sözleşmeyi imzalayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Konyaspor Konya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (15)

    baya:

    konyaspor kümeye oynar artık. kafaları çalışmayan başkanları var.

    6
    11
    yanıtYanıtla
    ali d.:

    adam olan adam gibi karşılanır aykut kardeşime de bu yakışır inşallah kendisini cocu ya tercih edenleri utandırır allah yar ve yardımcısı olsun

    14
    2
    yanıtYanıtla
    TUDOR:

    Kalır veya kalmaz fakat Türkiye nin gelmiş geçmiş futbolun şahsiyetin bilginin adamlıgın önde gidenidir sistem insanıdır

    13
    3
    yanıtYanıtla
    hakan:

    Şahsiyet yazan vatandaş. Aykut''un kendi sözleriyle Galatasaray maçında hakemi nasıl aldatıp penaltı kazandığını anlattığı bir röportaj var onu oku istersen.

    yanıt0
    yanıt5
    ŞAPKACI:

    ŞAHSİYET Mİ? KONYAYI ÇALIŞTIRIRKEN FENERDEN TEKLİF ALDIĞINDA BIRAKIP GİTTİĞİNDE BELLİ DEĞİLMİ İDİ. ŞİMDİ SİZE İHANET EDEN ADAMIN İHANETİNE ÇANAK VE ALKIŞ TUTMAK ANCAK AFYONDAKİ KAYMAĞIN KONYADAKİ MANYAKLIKLA EŞ DEĞER TUTULMASIYLA İZAHI MÜMKÜNDÜR.

    yanıt3
    yanıt5
    byr:

    rızayı gönder aykutu getir. artık kümede kalma mücadesi verir Konyaspor. bende gülerim sonra :D

    1
    14
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    KISIR DÖNGÜ 2 SENE SONRA TEKRAR FENEVLE ANLAŞIR

    6
    8
    yanıtYanıtla
    HAYATİ:

    İYİ ADAM BÖYLE KARŞILANIR. YAKIŞIR AYKUT HOCAYA

    11
    3
    yanıtYanıtla
    tam isabet:

    bu sefer tam bir basari yolu güzüküyor

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Jonwig:

    allah konyaya yardim etsin . . . . simdi konya düsünsün hahahahhah. . . . konyayin basinda aziz bey yokki sagi solu arasin sivasda rahatmiyiz desin ????

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title