Haberler

    Aykut Kocaman, Josef İçin 15 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3 hafta önce Josef de Souza için gelen 15 milyon euroluk teklife taş koydu: Kesinlikle satılmasını istemiyorum.

    Fenerbahçe, 3 hafta önce Brezilyalı orta sahası Josef de Souza için 15 milyon euroluk yazılı bir teklif gönderen İngiliz temsilcisi West Bromwich'e yanıt verdi. Sarı-Lacivertli Yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'a Ada'dan gelen teklifi iletmişti. Kocaman, geçtiğimiz günlerde yönetime bu konu ile ilgili net kararını ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı idarecilere "Josef benim için önemli bir oyuncu. Performansıyla uygulamak istediğim sistemin kilit oyuncusu durumuna geldi. Gönderirsek yerini doldurmakta çok zorlanırız. Kesinlikle satılmasını istemiyorum" diyerek bu transferin gerçekleşmesini veto etti.

    Sarı-Lacivertli yönetim, Aykut Kocaman'dan gelen bu olumsuz yanıt sonrası İngiliz temsilcisinin yetkililerine Josef'i satmayacaklarını bildirdi.

    ŞAMPİYONLUK VURGUSU YAPTI

    Teknik Direktör Aykut Kocaman, İngiltere'de kariyerini sürdürmeyi hedefleyen Josef ile de bir toplantı yaptı. Oyuncusuna çok güvendiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Sen bu takımın ve sistemin önemli bir parçasısın. Takım arkadaşlarını olumlu yönde motive ediyorsun. Her zaman senin gibi profesyonel bir oyuncu ile çalışmak isterim. Takımda kesinlikle kalmalısın. İşimizi yarım bırakmamak lazım. Sezon sezonunda şampiyonluğumuzu beraber kutlamalıyız. Başarılı olduktan sonra gidersin" diyerek ikna ettiği belirtildi. Brezilyalı yıldızın da Kocaman'ın bu söylemlerinden dolayı oldukça mutlu olduğu vurgulandı.

    HARİKA PERFORMANS SERGİLEDİ

    Brezilyalı orta saha, bu sezon ligde oynadığı 16 müsabakanın 15'inde 90 dakika sahada kaldı. Josef, bu dönem için de 1 gol atıp, muhteşem performansla takımının en başarılı pas yüzdesini sağladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (11)

    Reis:

    Piyasada Josef tarzında 5 Milyona alınacak o kadar futbolcu varken, Aykut böyle bir teklifi ret edebiliyorsa ya korkutuğu çok fazla şey vardır ya da Fenerbahçeye ihanet içindedir.

    11
    7
    yanıtYanıtla
    gönder:

    o kadar oyuncudan üç tane saysana çok merak ettim

    yanıt0
    yanıt0
    geseli:

    Fener Vardarsporun golcüsünü alacakmış. 1 yıllık kiralık. 1 ad. ıphone7 ve 1 ad. tablet karşılığında :)))))

    2
    11
    yanıtYanıtla
    Şakir:

    Bu tamamen yalan haber 5 milyona josefin kralını bulurlar

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    yahu bu yeteneksiz, eyyamcı josef mi takımın bel kemiği. . . aykut kocaman futboldan da futbolcudan da anlamıyor kesin bu. . . şu meirelssi, alvesi, getiren aykut bu

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Adanali:

    Simon kjyer angut kocaman gönderdi ayni parya Joseph kimki kjyer daha fazla lazimdi takima ama gelde ankat angut a bu tipik angut FENERBAHCE tarihinin en büyük ihanetidir KRALEX

    5
    0
    yanıtYanıtla
    kapak:

    Sen git yat uyu. Gerçi ayakta uyuyorsun şu an.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Ordan GEÇENBAY:

    Aykut Kocaman''ın ofansif bir futbolcu olduğuna inanamıyorum

    3
    1
    yanıtYanıtla
    iiiiiiiiiiiii:

    bu para ya satmayanın aklı ndan yok aklı hic yok

    2
    1
    yanıtYanıtla
    asdfgfhj:

    he ya he

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title