Haberler

    Aykut Kocaman, Seçimlerden Önce Yönetime İstifasını Verdi

    Güncelleme:

    "Yeni başkanın önünü açacağım" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kongre öncesinde istifasını verdi.

    Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, daha 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen, istifasını kongre öncesinde yönetime verdi. Kocaman, sezonun bitmesinden sonra, yeni seçilecek başkanın önünü açmak için istifa edeceğini açıklamıştı.

    "TARAFTARIN SESİNE KULAK VERMEM GEREKİYOR"

    Koç, seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, "Kocaman benim de çok sevdiğim bir teknik adam. Onunla çalışmayı ben de çok arzu ediyorum. Ancak taraftarların da sesine kulak vermem gerekiyor." demişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Star Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (15)

    MURAT:

    sen zaten bu kulübün teknik direktörlüğünü yapacak kapasite de değilsin

    9
    7
    yanıtYanıtla
    ne bekliyordunuz ki:

    en güzeli istifa etmesi çünkü fenerbahçe taraftarı aziz yıldırımı oldugu gibi aykut kocamanıda istemiyor. . .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    GS:

    BİZ GSLİLERDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPALIM NASIL OLSA KUMPASCI AZİZ YILDIRIM GİTTİ BUNDAN SONRA RLERİN ÜSTÜNÜ BASA BASA SÖYLEYELİM EZELİ RAKİBİMİZ EBEDİ DOSTUMUZ FBYE BİR JEST YAPALIM BUNDAN SONRA FENEV YOK ARTIK FENER VAR AZİZ YILDIRIM GİTTİ ARTIK

    7
    1
    yanıtYanıtla
    cem cum:

    Aykut Kocaman kötü hoca olabilir ama Adamdir

    5
    3
    yanıtYanıtla
    aykutadamdir:

    kötü hoca degil elindeki malze kalitesizdi neyapsin

    yanıt2
    yanıt1
    ÇINARAĞACINATIRMANANOĞLU:

    Hersene teknik direktör değiştirilerek başarıya ulaşılmaz, bunu yeni gelecek td ile uygulamalı göreceğiz. Hele birde yabancı olsun komedi filmine hazırlanın, her zaman tecrübe ettik bunu zaten. Önümüzde şampiyonlar ligi ön elemesi var, td değişirse turu unutun. Ben yine burda olacağım. :))))

    7
    1
    yanıtYanıtla
    tripod:

    katılıyorum. bana kalırsa çok sevilmemesine özellikle oyun tarzı beğenilmemesine rağmen Aykut hocayla devam edilmeli. artık Aziz başkanın uygun gördüğü değil Teknik direktörün istediği futbolcular alınacağı için Aykut hoca başarıyı yakalayacaktır. 2010-2011 sezonundaki o iyi kadroyla yaptıkları ortada. ayrıca uefa''da yarı final oynatan tek hoca Aykut Kocaman''dır ki yarı finalde benfica''ya nasıl elendiğimizi düşünürsek finali gördü bile diyebiliriz.

    yanıt2
    yanıt1
    libero:

    al memet ile josefi evde geri pas çalışın

    4
    3
    yanıtYanıtla
    KARA ÇOCUK:

    NE OLDU AKUT EFENDİ BAK BAKALIM KANVARMI ŞİMDİ

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Ben olsam istifa etmez, çatır çatır tazminatı alırdım

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title