Haberler

Aykut Kocaman'ın Dünya Kupası Yorumlarına Sosyal Medyada Eleştiri Yağdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Dünya Kupasında oynanan futbolla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aykut Kocaman'ın açıklamaları, birçok kesimden eleştiri aldı.

2018 Dünya Kupasında oynanan futbol sık sık eleştirildi. Takımların savunma ağırlıklı futbol oynamaları Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın sistemini gündeme getirmiş ve "Milli Takımı Aykut Kocaman yönetsin" fikri sıkça dillendirilmişti. Tecrübeli teknik adam, Dünya Kupası'nda oynanan futbolla ilgili yorumlarda bulundu.

"DÜNYA KUPASINDAKİ OYUN DOĞRU OYUNDU"

Dünya Kupası'nda birçok takımın oynadığı futbolun, günümüzün oyunu olduğunu belirten Aykut Kocaman A Spor'da şu değerlendirmelerde bulundu:

"Fransa - Hırvatistan maçı bugünün futbolunun nereye gittiğini gösteriyor. İki takımın oyun tarzları ve oyun anlayışları çok doğruydu. Yapmak istedikleri bugünkü güzel oyunun geldiği yeri gösterme adına en güzel örnekti. Fransa ve Hırvatistan tamamen bu felsefede oynadı. İngiltere'de aslında bunu yapmaya çalıştı ama çok ham bir takımdı. Fransa ilk 10-15 dakika bekledi, ardından Hırvatistan'ın ana oyuncularının üzerlerine gidip yıprattılar.

"SONUCA ODAKLI OLMALIYIZ"

Ülkemizde bu oyunu izleyenler ve yorumlayanlar arasında büyük bir fark var. Benim siyahlarım, yorumcuların birçoğu tarafından beyaz olarak görülüyor. Biz, onların oyununu Türkiye'de yapmaya çalıştık. Fakat bizim ülkemizde doğrularla yanlışlar yer değiştirmiş durumda. Bugün, bu oyun çağımızın doğru oyunu. Artık sahada, "Ben şuyum, buyum" diyen oyunculara yer yok. Takım halinde hareket etmek ve oynamak zorundasınız. Türkiye neden yok orada? Sonuç alamadığı için olamadık. Sonuca gitme üzerine odaklanmamız gerekiyor."

İşte Aykut Kocaman hakkında yapılan yorumlar:

Aykut Kocaman'ın Dünya Kupası Yorumlarına Sosyal Medyada Eleştiri Yağdı

Aykut Kocaman'ın Dünya Kupası Yorumlarına Sosyal Medyada Eleştiri Yağdı

Aykut Kocaman'ın Dünya Kupası Yorumlarına Sosyal Medyada Eleştiri Yağdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

BÜŞRA:

Aykut KOcamanı anlamamak tür futboluna en büyük kötülüktür. Kendisi ender futbol üstadlarındandır. Fenerin kötü gidişi futbolculardan kaynaklanıyor, aslında bu her yerde öyle

15
10
yanıtYanıtla
navajho:

mantığınıza hayran oldum, demek heryerde futbolcular suçlu hocalar hep hatasız ! nedense fb yönetimi sizin gibi düşünmüyor !

yanıt0
yanıt2
yerse:

Aykut KOCAMAN cinconlu olsa şimdi futbol ilahı olarak ilan edilmişti diğer takımların eleştirilerini anlıyorum da Fenerbahçelilerin Bürütüs olmasına anlam veremiyorum sanki adamın eline doğru dürüst kadro verildi de o yanlış oynattı malzeme ortada ne bekliyordunuz dünya kupasında korkak futboluda korkmayan futboluda gördük aynı futbolu Avrupalı oynatınca methiyeler Aykut oynatınca futbol katili hadi len ordan

16
7
yanıtYanıtla
navajho:

demek ki sen fb yönetiminden daha iyi biliyorsun bu işleri, hadi len ordan sana !

yanıt0
yanıt3
ŞAPKACI:

DOĞRU VE HAKLISIN. 2010-11 DEKİ GİBİ TARLALARI SULAMAZSAN ADAM NE EDECEK DEĞİL Mİ. 20 SENEDİR AZİZ Y. ZAMANINDA NE KADAR ŞAMPİYONLUK VARSA TEKNİK ADAMLARIN DEĞİL BENİM DEMİŞTİ DEĞİLMİ. KUŞ BEYİNLİ ADAM UNUTTUNMU. . .

yanıt2
yanıt4
ATMACA:

doğru oyun aykut kocaman ile elindeki kadro bu takım tutmam şampiyon olan takımdan çok daha iyi top oynattı diğer bütün Türk takımları milli takım dahil kaos futbolu oynuyor yıllardır aykut sistem oynattı devam edilmeli idi kesinlikle başarılıdır.

16
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Aykut hocanın yeri aslaa doldurulamayacaktır.

17
3
yanıtYanıtla
007 BONT:

AYKUT Eğitimli düzgün ve dürüst bir kişiliktir hiçbir takımı tutmam fakat futbolun bir sistem ve ekol oyunu oldunu işlemiştir türkiye gibi futbolu olmayan satılık satılmış paralı şifreli kanalların esiri olan arabın peşinden giden bir toplumun kabul gören kişiliği olamaz.

12
5
yanıtYanıtla
ABC:

asıl eleştirilmesi paralı futbol kanallarının Türk futbolunu asla birdaha dirilmemek üzere öldürdügüdür tamamen artık enayi taraftar üzerinden bir parasal ticarete dönmüştür.

yanıt1
yanıt0
Hamsi:

Adanalı; Sen önce bir BJK gözlüğünü çıkar be abi. Ben TS liyim ama inan bana benimkadar FB antipatiği olamazsın, taraftarları birbirine düşüren kim taa TS deyken bile her söyleminde şehir karışır kendi taraftarımızla bile kavga ederdik, sonra Bursaya gitti orada BJK lı taraftar ile Bursa düşman oldu, şimdi BJK da ve yaptığı artistik hareketler sayesinde FB raftarına düşman etti BJK yı KOCAMAN laflar etme bu ülkenin milli takım hocası olabilecek insanada laf edip iftira atma, adam heryerde başarılı

yanıt0
yanıt1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title