Haberler

Aykut Kocaman: Galatasaray'ı Elimizden Allah Kurtardı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, golsüz biten derbinin ardından "Galatasaray'ı elimizden Allah kurtardı. Aldıkları 1 puana dua etsinler." dedi.

Kadıköy'de 0-0 biten Fenerbahçe- Galatasaray maçı sonrası her iki taraftan da benzer sözler gelmiş, karşılıklı olarak "Galibiyeti kaçırdık" açıklamaları yapılmıştı. Galatasaraylı Gomis'in "Tanrı gol atmamızı istemedi" değerlendirmesi ise maç sonrasına damga vurmuştu. Fener bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kendi ifadesiyle "Herkes kimin daha çok galibiyeti hak ettiğini görsün diye" derbinin rakamlarını ortaya döktü. Çıkan sonuçları kurmaylarıyla değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, " Galatasaray'ı ezmişiz. Tek eksiğimiz goldü" dedi.

"G.SARAY 1 PUANA DUA ETSİN"

Birçok istatistikte üstün olduklarına dikkat çeken Kocaman, " Galatasaray'ı elimizden Allah kurtardı. Aldıkları 1 puana dua etsinler. Verilmeyen 3 penaltımızdan biri verilse, maçın seyri de, akışı da değişecek, belki de farklı kazanacaktık. Zaten rakamlar ortada, kim galibiyeti kaçırmış görsünler" ifadesini kullandı. Kocaman'ın derbiyle ilgili ortaya koyduğu rakamlarda Fenerbahçe'nin özellikle hücum anlamında açık ara önde olduğu gözleniyor.

SELÇUK BİLE İNAN'MADI!

Fatih Terim için, "Takımına Çanakkale Geçilmez'i oynamaya getirmiş" diyen Aykut Kocaman, derbide Galatasaray'ın hücumu ikinci plana attığını rakamlar üzerinden yardımcıları ile paylaştı. Belhanda'nın (11), Hasan Ali Kaldırım'ın (22) yarısı kadar topla oynamasına dikkat çekti. Orta sahanın merkezindeki Selçuk İnan'ın üçüncü bölgede sadece 1 kez topla oynamasının ise "Galatasaray'ın düştüğü çaresiz durumun göstergesi olduğunun" altını çizdi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

HAKKI:

YA AYKUT HOCA İYİCE ACİZLEŞTİ HER MAÇ HAKEM HAKEM ŞU SÖYLEDİĞİNDEDE SANKİ SON ÇIRPINIŞLARI E HERALDE YANİ PUAN OLARAK GERİDE KALAN SENSİN KENDİ EVİN DE OYNUYORSUN OLSUN O KADAR AMA ABARTMIŞ GS NİN DE KAÇ TANE POZİSYONU VAR ONLARI NEDEN SÖYLEMİYORSUN

14
3
yanıtYanıtla
aykut gunaydın:

bu aykut kocaman ya futboldan anlamıyor, yada tüm maçı izleyenler MAL. . . . fenerin 3 katı net gol pozisyonuna girdi galatasaray. . . . aykut hoca uyuyordu herhalde o zamanlarda. . . . . . çok komiksin AYKUT çokkkk

11
4
yanıtYanıtla
gariban:

adam haklı beyler dağılın ! doktor kendi haline bırakın demiş :)

12
3
yanıtYanıtla
1:

BU AYKUT KADAR AĞLAYAN BİR TEKNİK DİREKTÖR DAHA GELMEZ TÜRKİYEYE .

12
1
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Hatice’ye değil neticeye bak hoca kendi sahanda oynuyorsun kazanamıyorsun hala çıkıp konuşuyorsun

8
5
yanıtYanıtla
:

ANCA PENALTIMIZI VERMEDİ DE DUR BAŞKA BİŞEY BİLDİĞİN YOK . MADEM DÜRÜST KONUŞACAĞIZ KONUŞALIM . DAHA FENERBAHÇE MAÇIN 20. DAKİKASINDA 10 KİŞİ KALMALIYDI . BUNU NEDEN KONUŞMUYORSUNUZ . ÖYLE OLSA BAKALIM KİM KİMİ KURTARACAKTI GÖRÜRDÜNÜZ .

11
1
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

ADAM HAKLI BEYLER HAMININ ALLAH KURTARIR AMA CINCONU TFF VE HAKEMLER KURTARDI VE KURTARIYOR BUNU GORMEMEKCUN SADECE KOR OLMAK LAZIM

4
8
yanıtYanıtla
Kaan koç:

La mal aykut kaleye şutunuz yok daha reziller

9
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

KORLER GORMEZ KI SUTU . QALIBA KULAKINDADA PROBLEM VAR

yanıt0
yanıt6
Bordo bere:

Zerre kadar gururun haysiyetin varsa çık bunları ben demedim de yoksa gs lisi fb lisi bjk lisi sana gülüyor alay ediyor hocam biz hangi maçı izledikde fb galibiyet kaçırdı şu bir gerçek fb büyük takımdır ama TD. Bu kadar ağlamamalı

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title