Haberler

Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan Sözleri: Şu An Hiç Zamanı Değil

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Giresunspor mücadelesi öncesi "Ozan Tufan affedilebilir mi?" sorusuna "Şu an bunun hiç zamanı değil, başka zaman konuşalım." yanıtını verdi.

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, çeyrek final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Son 16 turunda zorlu rakibi Başakşehir'i kupanın dışına atarak büyük bir sürprize atan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Giresunspor, Fenerbahçe karşısında da sürpriz peşinde olacak.

Mücadele öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

OZAN TUFAN'IN AKIBETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Fenerbahçe'de geleceği en merak edilen isimlerden biri de Ozan Tufan'dı. Sarı Lacivertli kulüpte kadro dışı kalan ve transferin son gününde İngiltere hayali de suya düşen genç oyuncunun akibeti henüz belli olmadı.

Tecrübeli teknik adam, "Ozan Tufan affedilebilir mi?" sorusuna "Şu an bunun hiç zamanı değil, başka zaman konuşalım.Şunu söyleyeyim, benim için aslolan Fenerbahçe'nin menfaatleridir." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Giresunspor Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Giresunspor:

Maçı hakem ikram etti, başka açıklaması yok bunun. Ben ömrümde ilk defa öyle penaltı gördüm.

3
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Giresun FB adından korukmasaydı inanın çok rahat FB yi yenerdi çünkü futbol yok FB de duran toplar olmasa gol bile atamazlar başlarında futbola ilgilenen teknik direktör yoktur sadece takımın içinde birlerine kafayı taktımı onu bitirmeye oğraşıyor. Sen ne istiyorsun Alexten ozandan valbuonadan

2
0
yanıtYanıtla
Vedat:

Hiç bir FB li bu yıl şampiyonluk beklemesin hayal olur bu aykutla olamaz karı gibi futbol oynatıyor erkek gibi futbol oynatsana yenilirsende yenil hiç olmasa geçlere örnek olsunlar TS çok rahat yenebilirdi ama ama ne yaptı beraberlik üzerinden oynadı

1
1
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Aykut ile şampiyonluk zaten imkansız. Kendi futbolcusunu bile kıskanan bir antrenörden ne çıkar. Aykur için oyundaki tek kıstas koşmaktır. Bence aykut olsa olsa At antrenörü olur.

2
0
yanıtYanıtla
Reis:

Aykut''u kim affedecek acaba, Aziz mi?

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ASLOLAN fenerbahçe nin menfaati ise hemen istifa et, beygir teknik direktörü, nasıl fernandao denen aygır seni mutlu ediyor mu

1
0
yanıtYanıtla
sami:

Ozanı bitirdin Alexi Valbuanyo bitirdin senin derdin nedir piskolpjik destek al yoksa sende FB yi bitireceksin

0
0
yanıtYanıtla
Babacan:

Yazık günah bu genç çocukların hayatı ile oynama aykut bunlar ülkemizin gelecek vad eden futbolcular kovmak ne kadar kolay önemli olan topluma kazandırmak bunu yap hatanı anlıyacaksın ama bunlar başka kulüplerde birer yıldız olacaklar sende Ö. . . ün trene baka durursun yazıktır günahtır artıl FB taraftarı senden desteğini yavaş yavaş çekiyor haberin olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title