Haberler

Aykut Kocaman: "Çok Net Bir Şekilde Kendim Adına Gerekeni Yapacağım"

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, "Durumun faturası bana ait, ben de gerekeni yapacağım. Bu kontrol edilebilir ve kabul edilebilir bir durum değil" dedi.

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, "Durumun faturası bana ait, ben de gerekeni yapacağım. Bu kontrol edilebilir ve kabul edilebilir bir durum değil" dedi.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı'nda Fırat Aydınus'un yönettiği maç 1-1 bitti. Maç sonrası basın açıklamasında bulunan Fenerbahçe'nin teknik adamı Aykut Kocaman, "Geçen haftaki sıkıntılı maçtan sonra bugün hiç olmazsa derdimize çağrı olur amacıyla çıktık ancak geçen haftaki maçın skor olarak benzerini yaşadık. 11. hafta, 16 puan Fenerbahçe için çok katlanılır, kabul edilebilir bir durum değil. Son derece ciddi bir başarısızlık. Ortada bir başarı varsa, bu herkesindir, başarısızlık varsa bu da aynı şekilde herkesindir. Herkesin derken, payın büyüğünü başta kendi adıma sonra futbolcular adına çıkarmakta fayda var gibi gözüküyor" şeklinde konuştu.

"Bunu çevirmenin mümkünatı yok"

Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Kocaman, "Belki bu seviyedeki takımların ve oyuncuların 3-4 yılda yapabilecekleri maçın sonucunu etkileyen vahim hata toplamını, hemen hemen 13 haftaya sığdırdık. Bu kadar bireysel hatayı kaldırma lüksü yok. Bunu bir şekilde çevirmenin de pek mümkünatı yok. Durumun faturası bana ait, ben de gerekeni yapacağım. Bu kontrol edilebilir ve kabul edilebilir bir durum değil. Dolayısıyla kendi adıma yapmam gerekeni yapacağım" açıklamasında bulundu.

Kocaman, "Doğru olan şey, doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aykut Kocaman Fırat Aydınus Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title