Haberler

Aykut Kocaman Bırakıyor Mu?

Güncelleme:

Samandıra'da toplanan üç kaptan ve futbolcuların yaptığı toplantıdan birlik mesajı çıktı.

Samandıra'da toplanan üç kaptan ve futbolcular, Aykut Kocaman'dan göreve devam etmesini istedi ve yöneticilerin de kendilerinin yanında yer almaları talebinde bulundu.

UEFA'dan gelen uyarıyı dikkate alan TFF'nin Avrupa Kupaları'ndan men ettiği, yönetim kurulunun Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazın reddediliği Fenerbahçe'de bu defa söz futbolcularındı.

Kaptan Alex De Souza, Emre Belozoğlu ve Volkan Demirel akşam saatlerinde takım arkadaşları ile Can Bartu Tesisleri'ne gelerek bir dizi toplantı yaptı.

Üç Kaptan Alex De Souza, Emre Belozoğlu ve Volkan Demirel, önce görevi bırakma kararı içinde olan teknik direktör Aykut Kocaman'ı uzun süren uğraşlardan sonra vazgeçirmeye çalıştılar. Bu ikna çabalarına diğer futbolcular da katıldı.

Toplantı sırasında yöneticilerden Ali Koç ve Ali Yıldırım da oradaydı ve kendileri de futbolcuların ikna çabalarına katıldı. Futbolcular hocalarına, yabancı oyuncuların da dahil hiç kimsenin ayrılmaya niyeti olmadığını ve dimdik ayakta durdukları mesajı iletildi. Daha sonra iftar nedeniyle toplantıya ara verildi.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title