Haberler

Aykut Kocaman, Beşiktaşlı Yöneticiye Çıkıştı: Eleneceğinizi Anladınız, Olayları Körüklüyorsunuz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbide Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye çıkıştı: Yaptığınız ayıp, eleneceğinizi anladınız, olayları körüklüyorsunuz.

Haftaya damgasını vuran Fenerbahçe- Beşiktaş karşılaşmasının tatil edilmesinin ardından soyunma odası civarında iki önemli isim, ağız dalaşına girdi. Olayın aktörlerinden biri sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, diğeri ise siyah-beyazlıların İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ydi.

Fanatik'te yer alan habere göre Ülker Stadı'ndaki tansiyonu son derece yüksek gecede hem Kocaman hem de Çebi, kendilerini haklı görüp, yüksek sesli bir diyalog içine girdi.

İşte o konuşmalar:

Aykut Kocaman: Maçta eksik kaldıktan sonra avantaj Fenerbahçe'ye geçti. Bu yüzden böyle davranıyorsunuz.

Ahmet Nur Çebi: Aykut hocam, burada utanması gereken biz değil, sizsiniz.

Kocaman: Yaptığınız gerçekten ayıp. Eleneceğinizi anladınız ve hem sahayı hem de olayları körüklüyorsunuz.

Çebi: Neden böyle yapıyorsunuz, anlamış değiliz. Biz Beşiktaş olarak buraya misafir olarak geldik.

Kocaman: Ben, bizden kaynaklı bir durum olduğuna inanmıyorum.

Çebi: Yapma hocam. Yan tarafta hem hocan hem de ağabeyin Şenol Güneş bu durumda iken, senin bu sözleri söylemen ilginç.

Kocaman: Bunları planlı ve bilinçli yaptığınızı düşünüyorum. Ayıp olmuyor mu Ahmet Başkan?

Çebi: Çıkan olaylar belli. Senin böyle konuşman ayıp. Siz, bizim stada gelseydiniz böyle mi davranırdık!

Kocaman: Mehmet Topal'ın, Hasan Ali'nin başına neler atıldı ama yine de çıktık, oynadık.

Çebi: Sen özür dileyeceğine, hala neden bahsediyorsun. Kupanın derdine düşmüşsün, başka söyleyecek bir şeyim yok.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

VAN LI:

DÜYÜRÜ GİT DÜRÜZÜ BJK NİN HER MAÇINDA OLAY YARATIYOSUNZ PİSLİK FB BİR TS OLARAK SÖYLÜYORUM . FB LİGTEN ATILSIN

23
8
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

İSTATİSTİKLER ORTADA AYKUT 10 KİŞİ OLMAMIZA RAĞMEN TEK KALE OYNADIK ASIL SİZ İÇ SAHADA YENİLCEĞİNİZİ ANLADINIZDA ÖNCE BERABERLİĞE YATTINIZ OLMADI OLAY ÇIKARDINIZ SİZ BUSUNUZ İŞTE TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA GÖRDÜ REZİLLİĞİNİZİ

7
13
yanıtYanıtla
ADALET:

AYKUT ŞAŞIRMIŞ GALİBA! OLAYLARI KİM, KİMİN SAHASINDA BAŞLATMIŞTIR? OLAN HER HADİSE HEM APTALCA, HEM DE SİZİN TARAFTARINIZCA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

3
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın kolu kaymis:

aynen hocam gorunuyor zaten maci seyretsinler bu olaylar olsun diye ellerinden gelen her seyi yaptilar o yetmezmis gibi birde seyircilere saldirdilar cirkefler

13
0
yanıtYanıtla
kennan:

ulan gerçekten sizin akıl saglıgınız ya yerinde gegil yada milletin aklı ile dalga geçiyorsunuz. ağlak Aykut.

6
7
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

DOKUNMAYIN TİNERTAŞA

6
4
yanıtYanıtla
Hakikat:

aykut boş yapmışsın

2
5
yanıtYanıtla
efe can:

adam özür dilemiyo savunma yapmiyo saldiriyo acayip. yani en iyi savunma saldiri dir diyo.

4
3
yanıtYanıtla
mehmet akif:

tarfasız olun önce. 4 köşede atılanlar var ama nedense diğer trübünlerde yok. Canareküfür var ama adam profesyonel. cevap vermiyor. Tolga ise cevap veriyor neden yalnız onun annesi mi kutsal. sussa olay olmayacak bal gibi provekenediyor. GS. Beşiktaşı yenerse ligi4. bitirir ve ön eleme oynar. kupayı alırsa direk gruplara kalır. bunu düşünün olayların çıkış sebebini anlayın

3
4
yanıtYanıtla
BJK:

Aykut provakatör ve sinsi bir adamdır.Sakin ve beyefendi görünüşünün altında bir canavar var.Zamanında ali şen bu ve tayfasını takımdan göndermekte ne kadar haklı olduğunu zaman gösterdi...

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title