Haberler

    Aykut Kocaman Çarpıcı Derbi Değerlendirmesi: Beşiktaş Sahaya Çıkacak

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın maça çıkmama kararını inandırıcı bulmadığını söyleyen Aykut Kocaman, "Arkasında durulabilecek zor bir karar, Beşiktaş sahaya çıkacak" dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

    "BEŞİKTAŞ'IN ÇIKMAMASI BANA SÜRPRİZ OLUR"

    Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki rakipleri Beşiktaş'ın yarıda kalan rövanş maçına çıkacağını iddia etti. Sarı-lacivertli teknik adam, siyah-beyazlıların ortamı yumuşatmak için böyle bir karar aldığını söyledi. Kocaman, " Beşiktaş'ın çıkmaması bana sürpriz olur, Beşiktaş sahaya çıkacak." dedi.

    "ŞENOL GÜNEŞ'İN BAŞI SAHA İÇİNDE YARILMADI"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın çıkmama kararına uymayacağını söyledi. Hükmen galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu kaydeden Kocaman, "Maçı tatil ettiren gerekçelerden biri Şenol Güneş'in yarılması olarak hakem yazmış. Şenol Güneş'in başı saha içinde yarılmadı, artık gerçeklerin söylenmesi lazım. Görüşlerimin arkasındayım, pekiştirerek söylüyorum. Hükmen galibiyet gerekiyorsa, bu tamamen maçı zorlama iptal kararı görüyor.

    "HÜKMEN GALİBİYET İSTEMESİ GEREKEN TAKIM FENERBAHÇE'DİR"

    Beşiktaşlı oyuncular hakem kararı almadan giriyorlar, Gökhan Gönül'ün videosu var. Şenol Güneş'in kafası yarılmadan içeri giriyor. Hükmen galibiyet istemesi gereken takım Fenerbahçe. Bu dünyanın içinden biriyim, futbolculuk yaptım, antrenörüm şu an. Sahada bitsin diyorum, bizi yenerler. 10 kişiyken atakları var, biz 10 kişiyken orada 2-1 yaptık. Çıkmama kararı çok kuvvetli.

    "BEŞİKTAŞ SAHAYA ÇIKACAK"

    Arkasında durulabilecek zor bir karar, olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ın sahaya çıkacağını düşünüyorum. Bu bizi yumuşatmaya yönelik, bir kararın uygulaması gibi. Beşiktaş'ın çıkmaması bana sürpriz olur. Bu hissiyatım, bilgiyle konuşmuyorum." dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (63)

    ANADOLU:

    ŞİKECİ FENER İŞ BAŞINDA NE YAPARSANIZ YAPIN NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN ALNINIZDAKİ ŞİKECİ FENER YAZISI ASLA VE ASLA SİLİNMEYECEK , TARİH SİZİ ASLA AFFETMEYECEK ŞİKECİ FENER

    20
    13
    yanıtYanıtla
    Fener Anadolu yakasında:

    Biz Tinerciler gibi kupamızı vermedik. O halde kim şikeci. Kupasını vermeyip paşalar gibi yatan mı, yoksa tıpış tıpış kupasını verip kuyruğunu sıkıştıran mı?

    yanıt2
    yanıt1
    çiçekdağlı:

    bugünkü maçta Auta çıkmış toptan gol attınız adamların net penaltısı verilmedi yiğitsen dürüstsen neden hakem hakkında konuşmuyorsun kendi takımına bak sen BJK hakkında konuşmaya senin kalıbında yüreğinde yetmez

    21
    11
    yanıtYanıtla
    Sana bi böcek lazım:

    İki net penaltımız var top da çıkmıyor zoruna gitti heral. Çizgi kamerası var bi daha bak.

    yanıt1
    yanıt7
    Arif:

    Kendi taraftarının haricinde sevilmeyen tek takım fenerbahçedir

    20
    12
    yanıtYanıtla
    Arif e Tarif gerek:

    Çünkü en büyük Fenerbehçe dir. Bu böyledir her takım için. o yüzden sevilmez.

    yanıt2
    yanıt4
    Bjk:

    Soylediklerinin hangisi gercek disi onu soyleyin bir besiktasli olarak soyluyorum bize yakismadi . Bugun macda adamin kafasi yarildi 60 dk kan akti bizim hoca kuyrugunu bacaginin arasi alip kacti

    12
    19
    yanıtYanıtla
    bankacı:

    medyumdur kendisi,

    22
    5
    yanıtYanıtla
    tefecifaizci:

    tefeci faizci bankaci misin nesin kes

    yanıt1
    yanıt2
    cemil:

    bjk kollana kollana son üç senede Türkiye''nin en antipatik ve şımarık takımı oldu. sonradan görmelik böyle bir şey. o kadar emin ki hükmen kazanacağından istediği gibi kafasına göre sahayı terk ediyor, cahil filozofları kindar şenol da orta oyunu oynuyor, utanmazlar

    13
    12
    yanıtYanıtla
    Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title