Haberler

Akhisarspor'u Kutlayan Aykut Kocaman: Atamayana Atarlar

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor'a kaybedilen Türkiye Kupası finali sonrası, "Kupayı kazandığı için Akhisar'ı kutluyorum, iyi bir iş başardılar. Atamayana atarlar, bu işin kaidesi bu." değerlendirmesi yaptı.

AKHİSARSPOR GÜÇLÜ RAKİBİNİ 3-2 YENDİ

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Akhisar güçlü rakibini 3-2 yendi ve tarih yazarak kupayı müzesine götürdü. Mücadelenin ardından Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman önemli açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor'u Kutlayan Aykut Kocaman: Atamayana atarlar

"KAZANANIN HAKKINI TESLİM ETMEK GEREKİR"

Aykut Kocaman, "40'ya yakın orta, 20'ye yakın şut, 10'a yakın pozisyon.. Akhisar az geldi ama golleri attı. Kazananın her zaman hakkını teslim etmek lazım. Akhisar'ı kutluyorum, kupayı kazandılar. Kazananı her zaman kutlamak lazım, kupayı kazandığı için Akhisar'ı kutluyorum, iyi bir iş başardılar. Atamayana atarlar, bu işin kaidesi bu." dedi.

"SEZONUN EN İYİ BAŞLANGIÇLARINDAN BİRİNİ YAPTIK"

Kocaman, "Cüneyt Çakır'ı da kutluyorum. Kısmi hatalar yaptı, bir kısmı aleyhimizeydi. Olabilir bunlar. Genel olarak iyiydi. Başlangıç olarak sezonun en iyi, en doğru başlangıçlarından birini yaptık. 3-0, 4-0 olabilecek bir başlangıçtı." diye konuştu.

"EL BİRLİĞİYLE 3. GOLÜ YEMEYİ BAŞARDIK"

"Giuliano'ya net bir faul vardı, dönen top direğe çarpıp dışarı gitti. Sonra gelen ilk top, sezon istatistikleri gibi oldu ve 2-1. Sonra vakit geçirmeye çalışan bir rakip ve el birliğiyle 3. golü yemeyi başardık. Kupaya çok yakındık ama olmadı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Aykut Kocaman Fenerbahçe Akhisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

Fenerbahcemmmm:

Biraz durust ol aykut kocaman ya ne futbol uynattinda fenerbahceye atamayana atarlar diye konusuyorsun sahada yuruyecek hali yoktu fenerbahcenin ilk on dakika oynar gibi gozuktu ondan sonra sahada fenerbahce diye ben bir takim gormedim fenerbahce deyilde kume dusme potasindaki geclerbirliyi oynasaydi akhisara sahayi dar ederdi biraz milyonlarca fenerbahceliden utan be Adam yorum yaparken fenerbahce futbol oynadida biz baska macami bakiyorduk azizide al Yanina yaylada Hava almaya gidin birlikte

25
1
yanıtYanıtla
SUSKUN KRAL:

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE CANIM.

5
1
yanıtYanıtla
Cobra06:

Aziz Yıldırım takımı daha ne hale düşürecek defolup gitmedi . Birde Aykut tan hoca aziz den başkan olmaz kardeşim. Tek diyecek var Helal olsun Akhisar TEBRİKLER AKHİSAR

4
1
yanıtYanıtla
Alp-Beşiktaş:

Derbilerde senin oynadığınız taktik ne Aykut hoca? Defans yap, bir tane at, yat. Bu kez rakibi dengin gördün, açık oynamaya çalışın, aldın boyunun ölçüsünü.

5
0
yanıtYanıtla
peehhh:

al sana topla oynama istatistikleri aykut hoca eve götür ekmek arası yersin. .

5
0
yanıtYanıtla
XYZ:

JOSEF İLE TOPALDAN YİNE BİRİNİ ÇIKARMADI AGAUHAAHAH HERİF FORVETİ 3LÜYCENE SOLDADOYU OYUNDAN ALIP FORVET SOKUYO ŞAKA GİBİSİN AYKUT HOCA

1
1
yanıtYanıtla
DAĞDEVİREN:

Senin fenerbahçe için nelere katlanacağını biliyorum, başarısız diyorlar sana başakşehiri yendin, beşiktaşı yendin galatasarayla yenişememişsin ligde ikincisin, diğer takımlara baktığımızda başarısızlık bunun neresinde diye düşünmeden edemiyorum, futbol yorumcuları ki hiç gerekleri yok taraftarı soğutmadımı takımdan, fenerbahçenin iyiliğinimi istiyorlar acaba!! Türkiye şartlarında bu mümkün görünmüyor. Buna birde futboldan hiç anlamayan insanlar ekleniyor.

1
1
yanıtYanıtla
Yaaw he he:

Hangi yüzle konuşuyor acaba bir sezonda üç kere küme düşmeye oynayan takıma yeniliyorsun hala konuşabiliyorsun bu ne yüzsüzlük. Artık yeter düşün bu takımın yakasından azizi de al git

2
0
yanıtYanıtla
rambo:

Sana Kalecin Volkanla, Defansin Skrtel, Hasan Ali Kaldirim, Neustädter, orta sahada Topalinla ve ileride cöp gibi oynayan Soldado ve Julianaoyla gelecek sezon basarilar. Hep beraber bizi futbol seyretme zevkinden mahrum ettiniz. Fenerbahce gibi bir Camianin bu Ligde son 5 sezonu yenilgisiz birinci bitirmesi lazim, ama nerde o günler gidin her yil nerde bir artik varsa toplayin getirin, ama bu Aziz yildirimin hala fenerde olmasi bastan beri bence bir Komplo, baska türlü izah edemiyorum durumu.

2
0
yanıtYanıtla
suskun kral:

YAW SEN NE SÖYLEDİĞİNİ ANLADIN MI? YOKSA KUYRUK ACISI MI KUMPAS CANIM KUMPAS

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title