Haberler

Aykut Kocaman, Ali Koç'un "Ayrılık" Telefonuyla Birlikte Yıkıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Aykut Kocaman, Ali Koç'un "ayrılık" telefonu sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç ile iki kez yüz yüze görüştü. Bir kez de Damien Comolli ile bir araya geldi.

Kocaman, takımla ilgili hazırladığı raporu sunup, başkan ve sportif direktöre bilgi verdikten sonra beklemeye geçti. Başarılı teknik adam, ayrılık kararını saygıyla karşıladı.

Ancak kendisine haber veriliş tarzı nedeniyle son derece kırgın ve üzgün olduğu öğrenildi. Aykut Kocaman'ın, kararın telefonla bildirilmesi yerine başkan Ali Koç'la yüz yüze görüşerek kendisine söylenmesini beklediği kaydedildi.

Bodrum'da tatilde bulunan 53 yaşındaki çalıştırıcının telefonlarını kapattığı ve ailesi ile yakın dostları dışında kimseyle görüşmek istemediği belirtildi.

AVRUPA'DAN TEKLİF VAR

Fanatik'in haberine göre; Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'den ayrılması, eski takımı Konyaspor'u harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcıya ayrıca, başta Avrupa olmak üzere, yurt dışından da teklifler olduğu kaydedildi. Kocaman'ın ilk etapta en azından ocak ayına kadar dinlenmek istediği öğrenildi. Ancak, Avrupa'dan iyi bir takımdan teklif gelmesi halinde bunu değerlendirmeye alacağı belirtildi.

2,5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Başarılı çalıştırıcı, yönetimden hiçbir ücret talep etmeyerek her türlü kolaylığı sağlayacağı mesajını gönderdi. Ancak başkan Ali Koç'un, Aykut Kocaman'ın 1 yıllık maaşı olan 2.5 milyon Euro'nun, başarılı teknik adamın hesabına yatırılması talimatını verdiği öğrenildi. Kocaman'ın ekibiyle de yolların ayrılacağı, alacaklarının ödeneceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Cep Telefonu Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE:

Hiç üzülmedim Beşiktaşlıyım. Ekranlarda azize güvenip boş boş konuşan bir kişilik. Doğruyu yanlış söyleyen bir küçük amip. Ben teknik direktörlüğü bırakmasını isterim ki güzel insanlar gelsin. Bu hayvanlarda bıraksın.

9
13
yanıtYanıtla
mıstık:

aykut nekadar paracı oldugu ortaya çıktı hani istifa edecekti

5
15
yanıtYanıtla
neo:

en iyisini yapti aziz artiklariyla olmaz bu iş yeni başkan farkinda.sira volkan demirelde olmali volkani göndermeli volkanin bu takimda yeri yok tüm türkiye nefret ediyor.

7
7
yanıtYanıtla
LEO:

ne azizin artığı karşındaki adamın fenerbahçe kariyerine bir bak fenerbahçeye neler kazandırmış biz gidiyoruz amsterdama derken bu adam vardı.

yanıt0
yanıt2
SİBERİAN:

Aykut hocayı mumla arayacaksınız, 4 ay sonra beni anlayacaksınız. Sonuçta yıllardır yaşadığımız tecrübe.

5
3
yanıtYanıtla
hakan:

adam yeni bi vizyonla geldi feneri dünya devlerinin arasına sokmak için geldim diyo seni nabsın la taca bile tenezzül eden büyük takım hocasımı olur

3
5
yanıtYanıtla
Bozuk düzen:

2,5 milyon euro yaklaşık 13 MİLYON TL. hemde 1 yıllık.şu paraya bak be.Bu dünyanın duzeni bozuk.memlekette bu kadar aç gariban varken bu paralar haram.ayıptır be bari buraya yazmayın.

4
3
yanıtYanıtla
malatyalı:

kulüpte eskiyen aziz kırıntılarını temizle başkan

5
2
yanıtYanıtla
grean:

Ali Koç ta direk hocanın görevine son verdik dememiş. yok işte çok teşekkürler de çok iyi de çok şöyle de aykut böyle de.

1
4
yanıtYanıtla
Zafer:

Helal olsun Ali Koç aziz yildirimin izinden gitmediği belli en azından bıkmıştık artık hep aykut kocamandan şirket gibiydi bunlar azizle

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title