Haberler

Aykut Kocaman, 8 Milyon Liralık Tazminatını Kulüpte Bırakacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ali Koç'la yapacakları görüşme sonrası ayrılık kararı çıkarsa 8 milyon TL'lik tazminatını almayacak.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ile yapacağı görüşmenin ardından rotasını çizecek olan Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulüpteki görevine devam etmemesi durumunda 8 milyon TL'lik tazminatından da vazgeçecek.

KARARI ALİ KOÇ VERECEK

Ali Koç ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe'deki kariyeri hakkında kararını verecek olan Kocaman, Koç'un olası "Devam etmek istemiyoruz" talebi sonrasında istifasını sunacak ve sarı-lacivertli kulüpteki kariyerine son verecek.

8 MİLYON LİRA KULÜPTE KALACAK

Aykut Kocaman'ın Koç ile yapacağı görüşmeden sonra olası bir istifa durumu aynı zamanda tazminattan vazgeçmesi anlamına da gelecek. Kocaman, Koç'un olası "Seninle çalışmak istemiyoruz" restine karşılık Fenerbahçe'den tazminat talep etmeyecek ve Kocaman'ın talep etmemesi sarı-lacivertli kulübün kasasından 8 milyon lira çıkmamasını sağlayacak.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Enesson:

Adamın dibidir aykut! terim gibi devlet millet edebiyatı delikanlılık raconu yapıp milletin parasını tffden söğüşlemez

26
4
yanıtYanıtla
deli cemal:

tebrik ederim güzel taspit

yanıt0
yanıt0
deli cemal:

tebrik ederim güzel taspit

yanıt0
yanıt0
sandra:

16 Milyon verin arkasına bile bakmasına izin vermeyin. Fenerbahçenin tarihindende silin gitsin. Çiğköfteci açsın çalıştırsın. futbol özürlüsü

5
14
yanıtYanıtla
HAHAHAHA:

Birisi Fatih efendiye adamlığın bunu gerektirdiğini öğretsin ki o milli takımdan aldı tazminat klübünden değil. . . . . . .

14
1
yanıtYanıtla
kral:

alsın bence sen ali koç tan zenginmisin . .

6
8
yanıtYanıtla
nuri:

fenerbahbelilik bu sen anlamaz sin

yanıt5
yanıt2
ALİ KOÇ))))):

BEN BAKTIM GÖRDÜM KAN YOKK

6
3
yanıtYanıtla
Adnan akyol:

Adamsin

7
1
yanıtYanıtla
Boksör:

Burada adamlıktan bahseden MADAMLAR , Aykuta her maç sonrası küfür eden MADAMLAR. Bunların yani MADAMLARIN adamlık anlayışı budur.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title