Haberler

Aykut Kocaman: İki Kulvarda da Şampiyon Olmamız Zor Gözüküyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Giresunspor maçının ardından, "Her iki kulvarda da şampiyon olmamız zor gözüküyor, taraftar bunu bilsin" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Giresunspor'u son dakikada attıkları golle 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından flaş bir açıklama yaptı. Kocaman, hakemlerin kendilerine farklı davrandığını ve şampiyon olmalarının mümkün olmadığını belirtti.

"FENERBAHÇE TARAFTARI BUNU BİLSİN"

"Belki bir basın toplantısı ile birkaç cümle daha söyleyebilirim. Bizim taraftarımızın bir kısmı da, Ozan olayının da, Valbuena olayının da, bazen benim üzerimden de bir şeyler yaratmaya çalışıyor. Bugün çok net görüldü. Bu hakemlerin cesaretleri ve doğrulukları bizim karşımızda müthiş. Daha 1. dakikada sarı kart pozisyonu, müthiş yakaladı ama rakiplerimiz olunca görülmüyor. Burada daha 1. dakikada görülüyor. Alper Ulusoy'du galiba hakem, Karabük maçını oynuyoruz, 3 oyuncumuz sarı kart zincirinde; çat, çat, çat diye tam nokta atışı. niye rakiplerimize de olmuyor? Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin.

"BİZİM HAKEMLERİ YENME ŞANSIMIZ YOK"

" Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtan sonra adeta Beşiktaş'ı neden yendik diye linç edildik ve Akhisar maçında hemen infaz. Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok, bu organizasyonu geçecek güzümüz yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Giresunspor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (41)

halo:

fb taraftarı sen olduğun sürece bu takımdan bir cacık olmayacağının zaten farkında sende farkettiysen sorun yok sen kepaze futbol oynatmaya devam et! rıdvanın dediği gibi messi olsa takımda sen onu oynatmazsın

8
1
yanıtYanıtla
fenevliler hep ağlar:

bu aykut her zaman ağlar. madem ağlayacan hiç çıkma maça sürekli zırlayıp duruyon bebek gibi. ağlayarak şampiyonluk alınmaz. futbol oynanarak kazanılır. aziz de sende sürekli ağlıyorsunuz. burası ağlama duvarı değil hadi başka kapıya. aynı maç içerisinde lehine verilen kararla ilgili hiç konuşmayıp aleyhine verilen kararlarla ilgili ağlarsan sana kimse inanmaz.

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

böyle konuşan hoca avrupada olsa ya istifa ederdi yada istifasını isterlerdi

7
0
yanıtYanıtla
ağlama aykut:

ağlayıp durma aykut. burası ağlama duvarı değil hadi başka kapıya. her hakem ali palabıyık, fırat aydınus olmaz. fıratla ali senin futbolcularından çok senin maçına çıktı sana çok puanlar kazandırdılar. aynı maç içerisinde lehine verilen kararla ilgili hiç konuşmayıp aleyhine verilen kararlarla ilgili ağlarsan sana kimse inanmaz. gerçekçi ol artık suni olma. haydin bakıyım başka kapıya. aülayarak şampiyon olunmaz güzel futbolla şampiyon olunur. senin futbolunu beğenen 1 kişi görmedim.

4
2
yanıtYanıtla
ULAN AYKUT:

HEP AYNI ŞEYLER BU AYKUT TA AYNI AZİZ GİBİ HERŞEYE AĞLIYOR SEN ÖNCE FUTBOLUNA BAK KARDEŞİM GÜNDEM YARATMAYI BIRAK ŞOVMENLİK YAPMA ÖNCE ADAM SONRA TEKNİK DİREKTÖR OL.

4
2
yanıtYanıtla
siyah beyaz:

hakemle maç kazanıyorsunuz hala ağlıyorsunuz nasıl insanlarsınız siz ya oldu olacak bide kupayı pakettleyip evinize göndersinler emeğinizle kazanın maçları hakemle değil

4
2
yanıtYanıtla
gsmusti333:

ne kadar ezik bi açıklama ya ağlayıp duracağına takımını iyi oynat elindeki kaliteli futbolcuları oynatmayı bil. Baktı beceremiyor şampiyonluk hayal eften püften bahaneler uyduruyor

4
1
yanıtYanıtla
gsmusti333:

ya şaka mısın sen ya:)))adam bi kere kafa mantalitesi fenere uygun değil anadolu takımını yönetmeye benzemez böyle takımlar kesinlikle büyük takım adamı değil adam ben gol yemeyim golü bi şekilde atarım mantığıyla KORKAKÇA teknik direktörlük yapıyor sen gelip aykutun elinden öpmek lazım diyon. Sen fenevli olarak bu adamdan memmunsan tabi diyecek bişey yok:)

yanıt0
yanıt0
yusuf kenan KARS:

Hey Hala ne olduğunun farkına varmayan arkadaşlarım bu Aykut olayı değil fener bahçenin önünün kesilmesi Bursanı şanpıyon oluşu, Denizlideki Galatasarayın şanpıyon oluşu bunları bir inceleyin o zaman aykutmu vardı arkadaşım aykutlar gelip geçer ama aslolan fenerbahçe fene olunca hakemin kabadaylığı tutuyo bakın fatihe şenola adamlar her hangi bir takımla oynuyo yine fener fener kadar başınıza taş düşsün emi

1
4
yanıtYanıtla
aykut ağlama:

ağlayıp durma suni aykut. burası ağlama duvarı değil hadi başka kapıya. her maçtan sonra ağlıyorsun. her hakem ali palabıyık, fırat aydınus olmaz. fıratla ali senin futbolcularından çok senin maçına çıktı sana çok puanlar kazandırdılar. aynı maç içerisinde lehine verilen kararla ilgili hiç konuşmayıp alyhine verilen kararlarla ilgili ağlarsan sana kimse inanmaz. gerçekçi ol artık suni olma. bu fenevlilerin hepsi ağlar aykut ilk değil. fenevli yorumcular bile ağlıyor haydin bakıyım başka kapıya

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title