Haberler

    Aykut Kocaman Fenerbahçe İçin 1,5 Milyon Dolardan Vazgeçti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin yollarını ayırma kararı aldığı Aykut Kocaman, 1,5 milyon dolarlık alacağından vazgeçti.

    Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığa seçilmesiyle başlayan yeni dönemde teknik direktör konusu da netlik kazanmak üzere. Sportif direktörlük koltuğuna dünyaca ünlü Fransız Damien Comolli'yi oturtan sarı-lacivertliler, teknik direktörlük için Hollandalı Phillip Cocu ile anlaşırken Aykut Kocamanla da yolları ayırdı.

    Mali olarak sıkıntılı olan Fenerbahçe Yönetimi, Vitor Pereira'ya ödenecek 1.9 milyon avroluk tazminat yükünün yanı sıra Aykut Kocaman'a da 1 yıllık hak edişi olan 1,5 milyon doları vermeyi göze almıştı ancak tecrübeli teknik adam bu parayı talep etmedi. Kocaman, ayrılık kararının telefonla bildirilmesine kırılsa da Fenerbahçe'yi kendisinin önüne koymaktan vazgeçmedi.

    "SADECE YARDIMCILARIMIN MAAŞLARINI ÖDEYİN"

    Yönetimle yaptığı görüşmede kendi payına düşen parayı talep etmediğini belirten Aykut Kocaman, sadece yardımcılarının ödemelerinin yapılmasını rica etti. Fenerbahçe'yi önemli bir mali yükten kurtaran Aykut Kocaman'm bu tavrı yönetim tarafından takdirle karşılanırken, başta eski külünü Konyaspor olmak üzere, yurt içinden ve yurt dışından teklifler alan tecrübeli teknik adamın bir süre dinlenmeyi düşündüğü öğrenildi.

    Öte yandan sarı-lacivertliler, prensip anlaşmasına vardıkları Holllandalı Phillip Cocu'nun imzası için de son pürüzleri gidermek üzere. PSV Eindhoven ile sözleşmesi süren Cocu için 1 milyon avroluk tazminatı ödemeyi kabul eden Fenerbahçe'nin önümüzdeki birkaç gün içinde Hollandalı hocayla anlaşmayı resmen ilan edeceği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    kimen 47:

    bu güne kadar aldıklarını hakettimi kii

    0
    19
    yanıtYanıtla
    Adem:

    Fenerbahçeli olmak alacaklarından vazgeçmen için bir sebep değildi Aykut hoca. Seni istemeyen comolli tazminatını alıp gidecek. Aykut kocamanı istemeyenler sanmayın lambadan cin çıkacak. Adwocat ta Hidding de Hollandalıydı hatırlayın takımı ne hale getirdiler. Cocuda aynı ekolün temsilcisi Kocaman bir enkaz bırakıp gidecek. Kaybeden üzülen yine biz olacağız. Kendi öz evlatlarımıza ne zaman güveneceğiz. Bu comolli liverpoldan o kadar imkan elinde varken başarısızlıktan dolayı kovulmadımı. Biz uefa kıskacında iken ne yapabilecekki takım ona emanet edildi. Sırf profesyonellik adına iş yaptığınızı sanıyorsunuz ama yanlış yaptınız Ali Koç bey. Aykut kocamanı gönderiyorsan 3. Sınıf antrenör Cocuyu degil Morinhoyu getireceksin, simioneyi getireceksin. Yazık oldu hocaya yazık.

    17
    0
    yanıtYanıtla
    KSK li mesut:

    Düşünün bu adamınki kulüp sevgisi. Bazı çakma mafya bozuntuları da Milli takımı mahkeme ye veriyo para için. Lafa gelince de milli görev... hikayesi...

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Zulum:

    üç bes tane çok bilmiş aykut ve fener düşmanın peşine takılan 15 21 yaş arası ergenlerin aklıyla iş yapılıyor. fenerbahçeye ezelden kinlenmiş insanların sözlerine itibar ediliyor. fenerbahçenin geleceği ve fenerbahçe duruşu çalınıyor yazık gerçekten bizi de sıradanlaştırmayın diğer takımlar gibi Aykut kocamana yapılan terbiyesizlik ve vefasızlıktan sonra denecek pek bir şey yok ama şu an dünya kupasında brezilya bile aykut hocanın taktiği ile oynuyor. ve haber vereyim bu sene 4. olursak sevnelim

    15
    0
    yanıtYanıtla
    Zulum:

    senın her turlu eza vecefaya katlanan pek çok başarıya ulaşan öz evladın 1. 5 milyondan vazgeçsin sen onu telle haberdar et git sonra ne çıkacağı belirsiz bir süpriz için 1 miilyon tazminat öde ! kredini çabuk bitiriyorsun. aykut hocanın ahını aldınız zulmettniz yazık gunah. adam bu klube baskanlık yaptı hocalık yaptı dik durdu eğilmedi herkese cevap verdi 30 yıl sonra üst üste 2 kere türkiye kupasını aldı 111 yılda uefa da yarı final görek tek hoca 114 macta 388 gol atan takımın hocası.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    yorumu gönder:

    Lig de ilk 4 dört içerisinde ki en dandik kadroya, ilk 10 hafta içerisinde ki en amatör futbolcu hatalarına rağmen son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı takım olgusunu ön plana çıkardı valbuenayı istediği gibi oynatarak benim dediğim olur dedi nitekim de haklı çıktı nitekim şuan ki dünya kupasında rakip yarı alanında dünya yıldızlarına endeksli neymar messi ve salah gibi ülkelerin hali içler acısı ve umut verici değildir artık hocanın yeri ekolünü rahat oturtabileceği milli takımdır.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    adam

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    ali koç dünyaca ünlü hoca deyince bizde morinho ayarında hoca geliyor sandık para yok muhabbeti erken başladı

    4
    1
    yanıtYanıtla
    reiscihalit:

    aykuta 1. 5 milyonu vermeyin ama psv ye 1 milyon tazminat verin ??? ne bicm is bu ??? aykutu sevmem ama niye hakkini aramiyor ???

    3
    0
    yanıtYanıtla
    İlhan:

    Aykut hoca. Adam gibi. Adam. Ali Koç bey anlycak yeni teknik türöktör. Enkaz bırakıp gidecek uyfa ya uymak zorunda eğer yanlış yalarsa fenerin işi zor

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title