Haberler

Ayhan Akman: Sözlerim Çarpıtıldı

(A) Milli Futbol Takımı'nın Malta ve Macaristan ile Yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu Maçlarının Aday Kadrosuna Alınan Galatasaraylı Futbolcu Ayhan Akman, Kullandığı İfadelerin Çarpıtıldığını İddia Etti.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Malta ve Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosuna alınan Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, kullandığı ifadelerin çarpıtıldığını iddia etti.

İşte o röportaj

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, “Milli Takımımız için çok büyük önem taşıyan Malta ve Macaristan karşılaşmalarının aday kadrosuna beni de davet ederek bu büyük onuru yaşama fırsatını veren Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'e teşekkür ederim” diyen Ayhan, dergideki röportajıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Futbol Ekstra dergisinden Tahir Kum ile yaptığımız söyleşi, hem dergide yayınlanan röportajın başlığında, hem de içeriğinde ne yazık ki çarpıtılmış ve dolayısıyla söylediklerimden başka anlamlar çıkartılmasına neden olarak, bugün birçok yayın organında alıntılarla ya da tamamıyla yer bulmuştur.

'Ağzımla kuş tutsam...' ifadesinin bana ait olmadığını ve Marco Aurelio ile ilgili olarak söylediklerimin yanlış yorumlanacak şekilde çarpıtıldığını, söyleşide Marco'yu eleştirmediğimi, kendimizi eleştirmemiz gerektiğini söylediğimi özellikle belirtmek isterim."

Öte yandan, röportajı yapan Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, Ayhan ile yaptığı söyleşide, sarı-kırmızılı futbolcunun ifadesi olarak verilen cümlelerin yüzde 99'unun aynı olduğunu, yüzde 1'inin ise hafifletme adına değişikliğe uğradığını bildirdi.

Kum, yaptığı açıklamada, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini belirterek, “Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır. Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title