Haberler

Aygün Birleşme İçin 1. Sırayı Vermeye Hazır

ATO Başkanı Sinan Aygün, Demokrat Parti (Dp) Milletvekili Adaylığından İstifa Etmediğini, Sırasını 'Açık Çek' Olarak Genel Başkan Mehmet Ağar'a Verdiğini Belirterek, 'Genel Başkanım Arzu Ederse Ben de 15. Sıraya Giderim, 1. Sıra Adayıymış Gibi Çalışırım'

ATO Başkanı Sinan Aygün, Demokrat Parti (DP) milletvekili adaylığından istifa etmediğini, sırasını ''açık çek'' olarak Genel Başkan Mehmet Ağar'a verdiğini belirterek, ''Genel başkanım arzu ederse ben de 15. sıraya giderim, 1. sıra adayıymış gibi çalışırım''

Sağda birleşme umutlarının hala sürdüğünü ifade eden Aygün, ''Şu saate kadar sağdaki birlikteliğin gerçekleşmesi için elimden gelen her türlü çabayı sarf ettim, alın teri döktüm, gözyaşı döktüm, genel başkanlarımıza yalvardım'' diye konuştu.

Herkesin üzerine düşen fedakarlığı yapması gerektiğini belirten Aygün, ''Ben üzerime üzerime düşeni yapmak istiyorum. Ankara birinci bölge birinci sıra adayıyım. Seçim listeleri YSK'ya gitti. Her iki genel başkanım için de bu adaylığımı genel başkanlarımın takdirine bırakıp adaylığımı her an için geri çekebilirim. Yeter ki sıkıntı olmasın, yeter ki hüsran olmasın. Yeter ki 'koltuklar doldu kimseye koltuk kalmadı' denmesin. Beni birinci sıradan alıp 15. sıraya yazabilirsiniz. Bu yetkiyi her iki genel başkanıma veriyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title