Haberler

Ayfer Yalçın Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi BALIKESİR KARESİ belediye başkan adayı olan Ayfer Yalçın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi BALIKESİR KARESİ belediye başkan adayı olan Ayfer Yalçın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. BALIKESİR KARESİ ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Ayfer Yalçın isimli Vatan Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Vatan Partisi BALIKESİR KARESİ adayı Ayfer Yalçın kimdir? Vatan Partisi BALIKESİR KARESİ adayı Ayfer Yalçın yüzde kaç oy aldı?

Ayfer Yalçın Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi BALIKESİR KARESİ belediye başkan adayı olarak gösterilen Ayfer Yalçın KARESİ ilçesinde % 0,33 oranında oy almıştır. KARESİ ilçesinde % 0,33 oranında oy olan Ayfer Yalçın adlı Vatan Partisi adayı toplamda 373 adet oy sayısına ulaştı.

BALIKESİR KARESİ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title