Haberler

Aydınspor 1923 Masörünü Tire 1922'de Buldu

Bu sezon yeni yönetim ile birlikte takım olarak baştan aşağı yenilenen Aydınspor 1923 Hakan Yazıcı’dan boşalan masörlük koltuğuna Tire 1922 takımının masörü Mustafa Kocabaş’ı getirdi.

Bu sezon yeni yönetim ile birlikte takım olarak baştan aşağı yenilenen Aydınspor 1923 Hakan Yazıcı'dan boşalan masörlük koltuğuna Tire 1922 takımının masörü Mustafa Kocabaş'ı getirdi.

Siyah beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör koltuğuna Muharrem Uğur'u oturmasının ardından teknik heyet ve masör de görevlerine başladı. Aydınspor 1923'te geçen yıl görev yapan ve takımdan ayrılan Hakan Yazıcı'nın yerine Tire 1922'den Mustafa Kocabaş'ı getirdi. Gölcük kampıyla birlikte görevine başlayan Kocabaş, Aydınspor 1923'e faydalı olmaya geldiğini dile getirdi.

Aydın'a yabancı olmadığını ve Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü mezunu olduğunu ifade eden Kocabaş, "Aydın'da 4 yıl öğrencilik hayatı yaşadım ve bu şehre yabancı değilim. Aydın güzel bir şehir ve burada yaşamayı seviyorum. 2 yıl Tire 1922'de görev yaptım. Elimden geldiği kadar doktorlarımızın ve fizyoterapistlerimizin belirlediği programlar doğrultusunda futbolculara yardımcı olmaya çalışacağım. Antrenman esnasında da yaşanan bir sakatlık olursa da futbolcularımızın imdadına yetişeceğim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Kocabaş Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title