Haberler

Aydınspor 1923, Bora'yı Gündeme Aldı

Kale ve forvet arayışını sürdüren Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Bandırmasporlu Emirhan’ın ardından geçtiğimiz sezonu 1461 Trabzon’da geçiren Trabzonsporlu kaleci Bora Sevim’i gündemine aldı.

Kale ve forvet arayışını sürdüren Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Bandırmasporlu Emirhan'ın ardından geçtiğimiz sezonu 1461 Trabzon'da geçiren Trabzonsporlu kaleci Bora Sevim'i gündemine aldı.

Aydınsor 193'ün ilgilendiği Kurtuluş Yurt'un Trabzonspor'a gitmesinin ardından arayışlarını sürdüren Efeler, Bandırmasporlu Emirhan Ergün ile Trabzonsporlu Bora Sevim ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncuların dışında birkaç isimin daha gündemlerinde olduğunu belirten Aydınspor 1923'ün Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, "Ahmet Altın ile rekabet eden, genç kalecilerimizi eğitebilecek bir isim transfer etmek istiyoruz. Ayrıca forvet arayışımızı sürdürüyoruz" dedi.

FORVET SIKINTISI

Forvet transferi için ince eleyip sık dokuduklarını belirten Macaroğlu, "Forvet transferi için bir çok isim öneriliyor. Ancak, Murat Uluç ile rekabet edebilecek, hızlı bir forvet oyuncusu arıyoruz. 3.Lig'den önerilen bir çok isim var. İyi bir forvet arayışımız sürüyor. Takımın yükünü çekebilecek, ileriye taşıyabilecek bir forvet ile anlaşacağız" diye konuştu.

KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLACAK

Öte yandan, kombine biletlerin basımına başlanacağını belirten Macaroğlu, "Kombine fiyatlarını da en kısa zamanda açıklayacağız. Taraftarlarımızın kombine alarak takımlarına destek olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title