Haberler

Aydıncık'tan Kısa Kısa

Aydıncık'ı Çorum'un Alaca ilçesine bağlayan yolda genişletme çalışmaları kapsamında 7 kilometreye 2. kat asfalt asfalt atıldı.

Kaymakamı Taner Tengir, yaptığı açıklamada, ilçede devam eden asfalt çalışmalarının, bütçesinin il özel idaresi tarafından karşılandığını kaydetti.

Tengir, "İlçemizde bu yıl içerisinde 1. kat ve 2. kat olmak üzerede 15 km asfalt atılacak. İlçe merkezinde çalışmayı başlattık. Ana yollarda ve diğer gurup yollarında yapacağımız asfaltlama çalışmaları ile yollarımız daha iyi duruma gelecektir. Asfaltlama yapılacak yollar sezon bitmeden tamamlanacak" dedi.

-KIŞLIK SOĞANLAR DİP TUTMAYA BAŞLADI

(FOTOĞRAFLI)

Kümbetova olarak da bilinen Aydıncık'ta çiftçinin geçim kaynaklarından olan soğanlar dip tutmaya başladı.

Aydıncık Ziraat Odası Başkanı Bekir Bostancı Hiçbir fiyat garantisi olmayan soğan ekimi eskiye oranla düşük olduğunu kaydetti.

Geçen yıl son zamanlarda fiyatı artan soğanın bu yıl fiyatının düşük seyredeceğini ifade eden Bostancı "Çiftçilerimizin yıllardır vazgeçemediği tek ürün olan soğanın bu yıl çok az bir alana ekimi yapıldı. Soğan yerine patates eken çiftçilerimizin geliri daha iyi. Erkenci dediğimiz soğanların yakın zamanda sökümüne başlanacak. Fakat soğana verilen fiyat 15 ile 20 kuruş civarında. Patates ise tarlada 1 liradan ye alıcı buluyor" dedi.

-HÜKÜMET KONAĞININ TABELASI ASILDI

(FOTOĞRAFLI)

İlçeye yapılan hükümet konağının tabelası asılarak açılışa hazır hale getirildi.

İlçenin değişik yerlerinde bulunan kurumların hükümet konağında ki yerleri tespit edilerek odaların tabelaları asıldı.

Yapımını üstlenen firmanın binayı bayındırlık il müdürlüğüne teslimi ile hükümet konağı hizmet vermeye başlayacak.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title