Haberler

Aydın: Yaşlı Adam Maaş Kuyruğunda Baygınlık Geçirdi

Aydın'da Bir Banka Önünde 2 Günden Beri Maaş Sırasında Beklediği Öğrenilen Yaşlı Şahıs, Fenalaşarak Baygınlık Geçirdi. Polis ve Sırada Bekleyen Vatandaşların Yardımıyla Ayıltılan Yaşlı Şahsın Tansiyonunun Düştüğü Belirlendi.

Aydın'da bir banka önünde 2 günden beri maaş sırasında beklediği öğrenilen yaşlı şahıs, fenalaşarak baygınlık geçirdi. Polis ve sırada bekleyen vatandaşların yardımıyla ayıltılan yaşlı şahsın tansiyonunun düştüğü belirlendi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Hükümet Bulvarı üzerinde bulunan bir banka kapısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde oturan emekli Nedim Demirci (72), dün sabah saatlerinde emekli maaşını çekmek için bankaya geldi. Yaşlı şahıs, almış olduğu sıra numarasına işlem sırası gelmeden mesai saati bittiği için dün emekli maaşını alamadan gitti. Bugün tekrar maaşını çekmek üzere bankaya gelen Nedim Demirci'nin, öğle saatlerine kadar beklemesine rağmen bir türlü işlem sırası kendisine gelmedi. Sıranın kendisine gelmesine az bir süre kala dayanacak gücü kalmayan yaşlı şahıs, bankanın kapısı önünde fenalaşarak yere yığıldı. Bankada sırada bekleyen vatandaşların ve olay yerinde bulunan polisin yardımları ile su verilerek ve kolonya koklatılarak ayıltılan yaşlı şahsın uzun süre ayakta kalmaktan dolayı tansiyonun düştüğü öğrenildi.

2 gündür ayakta kalmaktan çok yorulduğunu belirten 72 yaşındaki Nedim Demirci, "Dün sabah saatlerinde buraya geldim. Sıra numarası alarak işlem sırasının bana gelmesini bekledim. Fakat işlem sırası bana gelmeden mesai bittiği için maaşımı alamadan evime döndüm. Bugün sabah tekrar maaşımı alabilmek için bankaya geldim. Bu saate kadar beklememe rağmen halen işlem sırası bana gelmedi. Biraz önce kendimi kötü hissettim. Bir şeyler yiyip 2 tane ilaç aldım. Kendimi iyi hissettikten kısa bir süre sonra tekrar fenalaştım. İnşallah bugün maaşımı çekebilirim. Her maaş döneminde böyle sıkıntılar çekiyorum. En büyük arzum emekli maaşımı sıkıntı yaşamadan çekebilmek" dedi.

Bankaya çağrılan sağlık ekipleri tarafından muayenesi yapılan yaşlı şahsın, tansiyonun düştüğü belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title