Haberler

Vali Yardımcısından "Bize Neden Biber Gazı Sıktırıyorsunuz" Diyen Köylüye: Bir Şey Olmaz Ya!

Güncelleme:

Aydın Kızılcaköy'de jeotermal enerji santrali yapılmasına tepki gösteren köylüler, kendilerine sıkılan biber gazını vali yardımcısına sordu. Vali yardımcısı, "Bir şey olmaz ya, biber gazından ne olacak?" deyince köylülerden biri, "Deneyelim mi aramızda" diye cevap verdi.

Aydın'ın Efeler ilçesi Kızılcaköy'de bir süredir jeotermal enerji santrali yapılmasına tepki gösteren köylüler, kendilerine sıkılan biber gazını vali yardımcısına sordu. Vali yardımcısı, "Bir şey olmaz ya, biber gazından ne olacak?" cevabını verdi.

KÖYLÜLER JES YAPILMASINA TEPKİ GÖSTERİYOR

Kızılcaköy'de yaklaşık 2 aydır köylüler bölgeye jeotermal enerji santrali (JES) yapılmasına tepki gösteriyor. Polis, iki gün önce TOMA eşliğinde köylülerin bulunduğu alana gelerek dağılmalarını istedi ve biber gazı ile müdahale etti.

"BİR ŞEY OLMAZ BİBER GAZINDAN, NE OLACAK"

Biber gazına rağmen alandan ayrılmayan köylüler, bölgeyi ziyaret eden Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Arat'a müdahaleyi sordu.

Arat, 'Bu biber gazını, şiddeti siz mi emrettiniz?' diye soran kadına, 'Bir şey olmaz ya biber gazından, ne olacak' diye cevap verdi.

"BU BİBER GAZINI, ŞİDDETİ SİZ Mİ YAPTIRDINIZ"

Köydeki kadınlardan biri vali yardımcısına, "Ben bir askere ne zaman buradan ne zaman gideceksiniz diye sordum. Asker 'Validen ne zaman emir gelirse o zaman gideceğiz' dedi. Bu biber gazını, şiddeti siz mi yaptırdınız?" dedi.

"BİBER GAZINDAN NE OLACAK"

Vali yardımcısı bunun üzerine "Biber gazından ne olacak? Farzet ki ben yaptırdım" ifadelerini kullandı.

KÖYLÜ: DENEYELİM Mİ ARAMIZDA

Bunun üzerine aynı kadın, Arat'a, "Biz ne yaptık, biz hakkımız, sağlığımız, toprağımız için uğraşıyoruz" diye tepki gösterirken, köylülerden biri de "Deneyelim mi aramızda?" diye sordu.

"KÖYLÜLERİN DİLE GETİRDİĞİ SORUNLARI İNCELEYECEĞİZ" DEMİŞTİ

Arat, köylülere şirket tüm izinleri tamamlayıncaya kadar araziye tek bir çivi dahi çakılmayacağı sözü vermiş, "Köylülerin dile getirdiği sorunları inceleyeceğiz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

DİRİLİŞERTUGRUL:

valileri cumhuru reyizimiz atıyor vali diyorsa dogrudur

0
16
yanıtYanıtla
Halime:

Madem bir sey olmaz SIKIN gitsin sayin Arat beyede!!! Iyice sirke döndü ülke

11
2
yanıtYanıtla
hak:

bir şey olmaz ne demek yaw huuu. . . . yok ya ne kendilerine saygıları var ne vatandaşa

10
2
yanıtYanıtla
Ne diyelim:

Bir vali yardımcısı için sokak ağzıyla cevap vermek bu yöneticilerin kendilerini geliştirmeleri özellikle vatandaşla muattap olurken bu tip trajikomik konusmalarda gormeyiz

10
1
yanıtYanıtla
Kendimiz yapmayak da bağımlı mı olak:

O santrale hayır şu santrale hayır sonra da dışarı bağımlıyız diye yaygara yap!

0
11
yanıtYanıtla
S.Çelik:

Ne kadar yalakasin ucakmi yapildisa kimse karsi geldi dogayi suyu tarimi agaclari mi.keserek bagimli olmktan kurtulacagiz

yanıt6
yanıt0
salih:

eyy vali yardımcısı vatandaşa böyle konuşma yetkisini sen kimden aldın adam gibi davran biber gazını ben sana uygularsam

8
0
yanıtYanıtla
Eyüp66:

Ne demek bir şey olmaz .ne demek bu vatandaşa karşı.

5
2
yanıtYanıtla
Koc:

Ya yok mu icinizde iyi silah kullanan. Calisan iscilere uzaktan tokta atisi yapin. 10 tanesini öldürün. Daha kimse calismaya gelmez böylece olay kapanir. Bitti. Niye eylem yapiyorsunuz. Bunlara ne gerek var. Veya firma temsilcilerini vurun

0
4
yanıtYanıtla
YÜKSEK MÜHENDİS:

Jeotermal Sahalar çevreye zarar vermez! Aksine enerji piyasasında rekabeti arttırır düşük fiyatlara elektrik sattırır. Jeotermal anadolu topraklarının bereketidir. Kapalı devre sistemlerdir, buna karşı çıkanlara bakmak lazım!

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title