Haberler

Aydın: Vakıfbank Kuşadası'ndaki Taksim Oteli Satışa Çıkardı

- Kuşadası'nda Çoğu Şehir Merkezinde Bulunan 70'e Yakın Yıldızsız Belediye Belgeli Otelin Satışa Çıkmasının Ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Denetimindeki Yıldızlı Oteller de Bir Bir Satılıklar Listesine Girmeye Başladı.

- Kuşadası'nda çoğu şehir merkezinde bulunan 70'e yakın yıldızsız belediye belgeli otelin satışa çıkmasının ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı denetimindeki yıldızlı oteller de bir bir satılıklar listesine girmeye başladı.

Son olarak, çoğunluk hisseleri Vakıfbank'ta bulunan Kuşadası-Selçuk çevre yolu üzerindeki Tatlıses Otel'in komşusu dört yıldızlı Taksim İnternational Otel satışa çıkarıldı. Taksim Otelcilik Anonim Şirketi, ulusal gazetelere ilan vererek kamuoyunda Pagos Otel olarak bilinen turistik tesis için 22 Aralık tarihine kadar teklif alınacağını açıkladı. Taksim Otelcilik Anonim Şirketi tarafından gazetelere verilen ilanda, Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı otelin satışa çıkarıldığı vurgulanarak, "Satışla ilgili tekliflerin 22 Aralık 2006 saat 17.00'ye kadar İstanbul-Şişli'deki şirket merkezine ulaştırılması gerekmektedir. Kapalı zarf ile teklif alma ve sonrasında açık artırma usulü satışı yapılacak olan taşınmaz için şartname 300 YTL karşılığında temin edilebilir" denildi.

Vakıfbank'ın çoğunluk hisselerini elinde bulundurduğu Taksim Otelcilik Şirketi'nin Kuşadası'nın dışında Side, Alanya, Mersin, Antalya'da toplam 6 otel ve tatil köyü bulunuyor. Çeşme ve İstanbul'da da turizm alanında yatırım girişimleri olan şirketin, bu 6 turistik tesisten yalnızca Kuşadası'ndaki Taksim İnternational Kuşadası isimli otelini satılığa çıkarması dikkat çekti. Çoğunluk hissesi Vakıfbank'ta bulunan Taksim Otelcilik Anonim Şirketi'nin Çeşme Ilıca mevkiinde yeni bir sağlık turizmi yatırımı ile İstanbul'da da 5 yıldızlı bir otel inşa etme girişimi bilinirken, Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı oteli satılığa çıkarması dikkat çekti.

(ZH-DAK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title