Haberler

Aydın: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne düşen Aydınspor'da Kulüp Başkanı Tansel Önder, başkanlığa kimseden icazet alarak gelmediğini belirterek, "Geleceğim ve gideceğim zamanın kararını genel kurul verir" diye konuştu.

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne düşen Aydınspor'da Kulüp Başkanı Tansel Önder, başkanlığa kimseden icazet alarak gelmediğini belirterek, "Geleceğim ve gideceğim zamanın kararını genel kurul verir" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Tansel Önder, bazı yöneticiler ile birlikte kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in 'Aydınspor Başkanı Tansel Önder, görevi bırakmalı ve bir daha kulübe uğramamalı' şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi. Aydınspor'u kapısına kilit vurulmasın diye 10 puan geriden aldıklarını ifade eden Başkan Önder, "Bugün bizi eleştirenler o dönemde ayrı bir dünyada mı yaşıyordu ki çıkıp aday olmadılar. Ben bu makama kimseden icazet alarak gelmedim. Geleceğim ve gideceğim zamana da genel kurul karar verir. Aydınspor Kulübü başkanlığı, mezbaha müdürlüğü ile karıştırılmasın. Bizim ita amirimiz belediye başkanlığı değildir. Ben '3. Lig'de şampiyon olmamız için bir milyon YTL'ye ihtiyacımız var' dedim, Aydın Belediyesi bize bu parayı versin' demedim. Bugüne kadar da belediyeden bütçemize katkı yapılmamıştır. Amatör bir kulüp olan Aydın Belediyespor'un bütçesinin Aydınspor Kulübü'nden fazla olmasını kamuoyuna bırakıyorum. İnsanlar önce düşünecek, sonra konuşacak. Bu iş bıyık, sakal işi değildir" diye konuştu.

Aydınspor için konuşan birçok kişi ve kuruluşun aldığı kombine biletleri bile geri gönderdiğini belirten Başkan Önder, "Hepiniz hatırlayacaksınız Aydın Valiliği'nde düzenlenen toplantıda belediye 100 bilet almıştı, belediye bu biletlerin 66'sını, Özel İdare Müdürlüğü aldığı 50 biletten 38'ini, Mukan Perinçek ve Aydın Esnaf Odaları Birliği aldığı biletlerin tamamını geri gönderdi. Herkes ortada konuşuyor. Ancak icraata gelince kimse bir şey yapmıyor" dedi.

Olağanüstü kongre kararını Aydınspor'un önünü açmak için aldıklarını kaydeden Başkan Önder, takımı şampiyon yapacak bir yönetim oluşturamazsa başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. İleriye dönük ciddi oluşumlara her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getiren Önder, "İddia edildiği gibi Aydınspor 24 yıllık değil, resmi kayıtlara göre 82 yıllık bir mazisi olan köklü bir kulüptür. Şimdilik dedikodu boyutunda olan Aydınspor ile Aydın Belediyespor'un birleşme konusuna bu yüzden sadece yönetim kurulunun karar vermesi mümkün değildir. Bu karar ancak yapılacak bir referandum ile alınır. Ayrıca yeni yönetim kurulu oluşuncaya kadar da herhangi bir transfer çalışması yapmayı düşünmüyoruz. Şu an geçen sezonki kadromuzu muhafaza ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title