Haberler

Aydın: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta Mücadele Eden ve Geçtiğimiz Dönem Yaşadığı Ekonomik Problemler Sebebiyle Sıkıntılı Günler Geçiren Aydınspor'da Kötü Günler Geride Kalıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz dönem yaşadığı ekonomik problemler sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Aydınspor'da kötü günler geride kalıyor.

Aydınspor Kulübü Başkanı Ali Uzunırmak, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı İlhami Ortekin'i makamında ziyaret etti. Kulübün durumu hakkında Belediye Başkanı Ortekin'e bilgi veren Uzunırmak, şirketleşme çalışmalarında sona geldiklerini belirtti. Aydınspor A.Ş.'nin şirket ortaklarının kulüp müdürü ve kulüp çalışanları olacağını belirten Başkan Uzunırmak, ileride çıkacak dedikoduları önlemek için bu yöntemi seçtiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana kulübe 587 bin YTL gelir sağladıklarını söyleyen Başkan Uzunırmak, "Futbolcularımızın transfer taksitlerinin büyük bölümünü ödedik" dedi.

Aydınspor'un kurumsallaşma içerisine girdiğini belirten Belediye Başkanı Ortekin ise, "Aydınspor artık iyi bir yoldadır. Aydınspor A.Ş. kurulduktan sonra kulübe her türlü desteği vermeye hazırız. İlk etapta üç semt sahası ve kurtuluş mahallesindeki bir otopark ile Nevzat Biçer Parkı'nın otoparkını kulüp işletmesine verebiliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title