Haberler

Aydın Ticaret Borsası Zeytincilik Sektörüne Yönelik İlk Eğitimini Gerçekleştirdi

Aydın Ticaret Borsası, ‘Zeytin Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması’ projesi kapsamındaki ilk eğitimini gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Borsası, 'Zeytin Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması' projesi kapsamındaki ilk eğitimini gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, İstanbul Ticaret Borsası Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş. Ege İhracatçı Birlikleri ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin ortak olduğu, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen "Zeytin Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması" Projesi kapsamında Satış ve Pazarlama eğitimi gerçekleşti.

Aydın Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan "Satış ve Pazarlama" eğitimine konuşmacı olarak katılan TOBB ETÜSEM Eğitmeni Kutay Mutdoğan; Pazarlamaya Giriş, Pazarlama Tanımlar, Pazarlama Karması, Ürün, Pazarlama Karması, Hizmet, Pazarlama Karması, Fiyat, Pazarlama Karması, Yer ve Pazarlama Karması, Tutundurma, Pazarlama içi Segmentasyon ve Konumlandırma, Tüketici Davranışları, Satış ve Pazarlama Rolleri, Etkili Satış ile Yüz Yüze İletişim konuları hakkında bilgi verdi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; "Proje kapsamında sektörde faaliyet gösteren Borsamız üyesi 35 KOBİ'ye 'Dış Ticaret', 'Marka Oluşturma ve Markalaşma', 'Aile Şirketleri Yönetimi ve Kurumsallaşma', 'KOBİ Destekleri', 'Zeytin Hasadı, Zeytinyağı Üretimi, Zeytinyağı Tadımı ve Zeytinyağının İnsan Sağlığına Yararları' eğitimlerimiz olacaktır. Mali, satış-pazarlama, ihracat kurumsallaşma kapasitelerinin artışını sağlamak, rekabet edebilirliklerini arttırmak ve KOBİ'lerin markalaşmasına katkı sağlama projemizin hedefleri arasındadır. İlk eğitimimiz; 'Satış - Pazarlama Eğitimi'ni başarı ile gerçekleştirdik, katılımcılara ve Eğitmen Kutay Mutdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci eğitimimiz "Dış Ticaret Eğitimi" 15-16 Aralık tarihlerinde Borsamız toplantı salonunda gerçekleşecek olup, kayıt olmak isteyen üyelerimiz Borsamız ile irtibata geçmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title