Haberler

Aydın: Sultanhisar Polisi Denetimleri Sıklaştırdı

- Aydın İl ve İlçelerinde Artan Hırsızlık, Kapkaç ve Değişik Asayiş Olayları Üzerine İlçelerde de Denetimler Sıklaştırıldı. Sultanhisar Emniyet Amirliği Tarafından Son Bir Haftadır İlçe Giriş ve Çıkışlarında Denetimler 24 Saat Aralıksız Olarak Devam Etmeye Başladı. Artan Denetimler Üzerine Yaşanan Hırsızlık ve Asayiş Olaylarının Azaldığını Belirten Vatandaşlar Uygulamalarından Dolayı Polise Teşekkür Ettiler.

- Aydın il ve ilçelerinde artan hırsızlık, kapkaç ve değişik asayiş olayları üzerine ilçelerde de denetimler sıklaştırıldı. Sultanhisar Emniyet Amirliği tarafından son bir haftadır ilçe giriş ve çıkışlarında denetimler 24 saat aralıksız olarak devam etmeye başladı. Artan denetimler üzerine yaşanan hırsızlık ve asayiş olaylarının azaldığını belirten vatandaşlar uygulamalarından dolayı polise teşekkür ettiler.

Denetim ve kontrollerin halkın can ve mal güvenliğini sağlamak ve olumsuzlukları önlemek amacıyla artırıldığını belirten emniyet görevlileri, denetimler sırasında trafik kontrollerinin de yapıldığını belirttiler. Bu arada ilçede artan hırsızlık olaylarının önlenmesi ve olası diğer olayların faillerinin hemen yakalanabilmesi için ilçe giriş ve çıkışlarının 24 saat kamera kayıt altında tutulacağı bildirildi. Olayların önlenmesi ve zanlıların yakalanması için en büyük desteği halktan aldıklarını belirten Emniyet görevlileri vatandaşların her türlü şüpheli durumu polise ihbar etmesini istediler.

(HÖ-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title