Haberler

Aydın: Söke Tariş'te İncir Genel Kurulu Yapıldı

- Söke Tariş'te İncir Ortakları Genel Kurul Heyecanı Yaşadı. 60 Ortaklı Tariş Söke 60 No'lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Genel Kuruluna 55 Ortak Katılırken; Genel Kurul'da Yönetim, Denetim ve Birlik Delegeleri Seçimi Yapıldı.

- Söke TARİŞ'te incir ortakları genel kurul heyecanı yaşadı. 60 ortaklı TARİŞ Söke 60 No'lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Genel Kuruluna 55 ortak katılırken; Genel Kurul'da yönetim, denetim ve birlik delegeleri seçimi yapıldı.

Mevcut Başkan Mahmut Çakmak ile Yusuf Ene arasında geçen başkanlık yarışını Yusuf Ene kazandı. Divan Başkanlığını TARİŞ İncir Birliği Başkanı Günercin Azbazdar'ın yaptığı genel kurulda Nuray Ersoy ve Arif Gez divan katibi olarak görev aldı. TARİŞ Söke 60 No'lu İncir Tarım Satış Kooperatifi faaliyet ve çalışma raporlarının okunması ve yönetim ile denetim kurullarının ibra edilmesinden sonra seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonunda Yusuf Ene 31 oy alarak Kooperatif yönetim kurulu başkanlığına seçilirken; 28'er oy alan Bilgin Dalkıran, Mehmet Kocakulak, Recep Şaban Kanpolat ve Fevzi Aşçı yönetim kurulu üyeliğine getirildiler. Günercin Azbazdar ve Fevzi Aşçı Birlik Delegesi olarak seçildi. 18 yıldır TARİŞ Söke 60 No.lu İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığı yapan Mahmut Çakmak ise 21 oy aldı.

(LT-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title