Haberler

Aydın: Söke Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı…

- Söke İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2006 Yılının Son Toplantısını Yaptı. Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu Başkanlığı'nda Yapılan Toplantıda Seçim Heyecanı Yaşandı.

- Söke İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2006 yılının son toplantısını yaptı. Söke İlçe Kaymakamı celil Ateşoğlu Başkanlığı'nda yapılan toplantıda seçim heyecanı yaşandı.

Toplantıya Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nun yanı sıra İl genel Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve Köy Muhtarları katıldı. 2006 yılı çalışma ve faaliyet raporları ile bütçe raporlarının oy birliği ile kabul edildiği Söke Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında 2007 yılı bütçesi 650 Bin YTL olarak açıklandı. Birlik tüzüğü gereği bir yıl süre görev yapacak 2 Köy Muhtarı ve 2 İl Genel Meclis Üyesinden oluşacak Encümen seçimi, toplantıya heyecan kattı. Yapılan seçimlerde Özbaşı Köy Muhtarı Alim Özev, Çalıköy Muhtarı Aşkın Can, Aslanyaylası Köy Muhtarı Nuri Arıcı ve Yeniköy Muhtarı Casim Karayiğit, Ak Parti İl genel Meclis Üyeleri ali Mürteza Güzelyağdöken ve Akif Pala ile CHP İl Genel meclis Üyesi Kazım Er aday oldu. 71 Birlik üyesinin oy kullandığı seçimlerde Köy Muhtarlarından Casim Karayiğit 44, Alim Özev 37 oyla; Ak Parti il genel Meclis Üyesi Ali Mürteza Güzelyağdöken 58, Akif Pala ise 43 oy alarak Söke Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliğine seçildiler. Diğer adaylar Kazım Er 23, aşkın Can 32, Nuri Arıcı 11 oy aldı. Toplantıda konuşan Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, "İşlerliği genişletilen Köylere Hizmet Götürme Birlikleri artık daha rahat çalışır konumda. Söke'de 34 köyümüze hizmetler hak geçirmeden yürütülmektedir. Ayrıca Köy-Des projesi kapsamında köylerimiz birçok hizmetten layıkıyla faydalanmaktadır. Köylere hizmetin gitmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2007 yılında da Birliğimiz tam kapasite ile çalışacaktır" şeklinde konuştu.

(LT-DAK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title