Haberler

Aydın: Şirket Haberleri

Türkiye taşımacılık ve lojistik sektörünün gelişmesinde öncü rol alan DHL Express, artan iş hacmini karşılamak amacıyla Aydın'da ofis açtı.

Türkiye taşımacılık ve lojistik sektörünün gelişmesinde öncü rol alan DHL Express, artan iş hacmini karşılamak amacıyla Aydın'da ofis açtı.

Daha önce Aydın'a Denizli ve İzmir ofislerinden hizmet veren DHL Express, artık bu hizmeti yerinde verecek. DHL Express, özellikle zamana karşı yarışan Türk İhracatçılarına kolaylık ve zaman avantajı sağlamak amacıyla Aydın'da açtığı ofisle mermer, tarım, otomobil sektörleri başta olmak üzere birçok sektöre hizmet verecek. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızlı hava taşımacılığı sektörünün kurucusu olan DHL, Aydın'da hizmet vermeye başladığı ofisiyle Türkiye genelindeki ofis sayısını 40'ın üzerine çıkarmış oldu.

Türkiye'nin DHL dünyası için önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen DHL Express Bölge Direktörü Michel Akavi, OECD raporuna göre dünya üzerindeki ticari malların yüzde 40'ının havayoluyla taşındığını ve bu nedenle sektörün dünya ticaretine de yön verdiğine değinerek, yaygınlığın müşteri ihtiyaçlarını karşılamak açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Akavi, DHL'in dünya genelinde 220'nin üzerinde ülkede hizmet verdiğini belirterek, bu sayının Birleşmiş Milletler'e üye ülkelerden ve Futbol Federasyonu'nun faaliyette bulunduğu ülke sayısından bile daha fazla olduğunu söyledi.

Aydın'da hizmete sunulan ofisle birlikte Türkiye'deki kapsama alanlarını daha da genişlettiklerine değinen Akavi, yatırımlarının süratle devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title