Haberler

Aydın Otoyolda Alev Alan Kamyonetteki 9 Motosiklet Yandı

Otoyolda alev alan kamyonetteki 9 motosiklet yandıAydın'da bir otoyolda seyir halindeki kamyonet, elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında alev alırken, aracın yükü olan dokuz adet sıfır kilometre motosiklette büyük hasar oluştu.

Otoyolda alev alan kamyonetteki 9 motosiklet yandı

Aydın'da bir otoyolda seyir halindeki kamyonet, elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında alev alırken, aracın yükü olan dokuz adet sıfır kilometre motosiklette büyük hasar oluştu.

Manisa'nın Salihli İlçesi'ndeki bir motosiklet bayinden aldığı dokuz sıfır kilometre motosikleti, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki bir başka işletmeye götüren Mehmet Yeşildağ'ın (56) yönetimindeki 35 HZF 11 plakalı kamyonet, Aydın-İzmir Otoyolu Dereağzı Mahallesi Mevkii'nde yanmaya başladı. Yangın önce kamyoneti, ardından üzerinde bulunan dokuz yeni motosikleti sardı. Sürücü Yeşildağ, kamyoneti emniyet şeridine çektikten sonra itfaiye ve polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine otoyola gelen itfaiye söndürme çalışması başlattı. Polis, yangın sonrasında otoyolda güvenlik tedbirleri aldı. Aydın yönüne yolda uzun araç kuyruğu oluştu. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kamyonet sürücüsü Mehmet Yeşildağ, Salihli'den Fethiye'ye şirket aracıyla motosikletleri taşıyordum. Kamyonette dokuz motosiklet var, hepsi yeni. Elektrik aksamından dolayı yangın çıktı. Yangından dolayı yaklaşık 110 ile 120 bin lira arasında zarar var dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşildağ Fethiye Salihli Aydın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title