Haberler

Aydın Öğrenci Meclisi Başkanı Söke'den

Eylül ve Ekim Aylarında İlçe Genelinde Tüm Okullarda Gerçekleştirilen Okul Meclis Başkanlığı Seçimlerinin Tamamlanmasının Ardından, Okul Başkanlarının Kendi Aralarında Yapılan Seçiminde Söke İlçe Meclis Başkanı Seçilen Doğukan Nişancı'nın Bu Başarısı, Söke ile Sınırlı Kalmadı. Önceki Gün Aydın'da Yapılan ve 8 Adayın Yarıştığı Öğrenci İl Meclis Başkanlığı Seçimlerinde Söke'den Anadolu Öğretmen...

Eylül ve Ekim aylarında ilçe genelinde tüm okullarda gerçekleştirilen okul meclis başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından, okul başkanlarının kendi aralarında yapılan seçiminde Söke ilçe Meclis Başkanı seçilen Doğukan Nişancı'nın bu başarısı, Söke ile sınırlı kalmadı. Önceki gün Aydın'da yapılan ve 8 adayın yarıştığı öğrenci İl Meclis Başkanlığı seçimlerinde Söke'den Anadolu Öğretmen Lisesi 10 TM öğrencisi Doğukan Nişancı başarılı bir sunum gerçekleştirerek, İl Başkanı seçildi. 81 delegenin oy kullandığı seçimlerde oyların 29'nu almayı başaran Doğukan Nişancı Aydın İl Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

14 yıldır uygulanan öğrenci meclis seçimlerinde ilk kez Söke Aydın ilini temsil etmeye hak kazanırken; Aydın İl öğrenci meclisi başkanı seçilen Doğukan Nişancı, T.B.M.M'de Nisan ayında yapılacak buluşmada Aydın'ı temsil edecek. Buradaki performansında başarılı olduğu takdirde TBMM koltuğunda bir süre oturma şansı bulacak. Ankara'da 81 ilin temsilcisi öğrenciler bir araya gelecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Söke Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Volkan Şenarslan; Söke'ye böyle bir başarıyı kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Okul öğretmenleri ile birlikte başarılı bir ekip çalışması ortaya koyduklarını söyleyen Okul Müdürü Volkan Şenarslan; "Öğrencimiz Doğukan Nişancı tamamen kendi hazırladığı sunumu ile Aydın'da çok güzel bir başarı kazandı. Oldukça heyecan içinde geçen bir seçim oldu. 3 yıldır faaliyette olan yeni bir okul olmamıza rağmen, Söke'ye başarılar kazandıran bir okul olma için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.

Söke'de geçen güzel bir seçim atmosferi sonrasında Aydın yapılan il seçimlerinde başarılı olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen öğrenci meclisi Aydın İl Başkanı Doğukan Nişancı ise, kendisine destek olan tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Gelecekte başarılı bir siyasetçi olmayı şimdiden hedeflediğini belirten Doğukan Nişancı; "Aydın'ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Nisan ayında gerçekleşecek Ankara buluşması için şimdiden çalışmalarıma başlayacağım" dedi.

(LT-İK)

30.11.2007 19:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title