Haberler

Aydın O Parka Pompalı Tüfekli Saldırı

O parka pompalı tüfekli saldırıAYDIN'ın Efeler ilçesinde, aralarında çıkan kavgada birbirlerini şişeyle vurarak yaralayan iki gençten Uğur Ürün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

O parka pompalı tüfekli saldırı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, aralarında çıkan kavgada birbirlerini şişeyle vurarak yaralayan iki gençten Uğur Ürün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ürün'ün yakınları olduğu iddia edilen bir grup, olayın meydana geldiği parkı, bugün öğlen pompalı tüfekle tarayıp, kaçtı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Geçen 22 Eylül Cuma gecesi, Fatih Mahallesi Batı Aydın Bulvarı'ndaki Şehit Tolga Özmen Parkı'nda aralarında husumet bulunan E.T. (Engin Toprak) (37) ile Uğur Ürün (23) arasında kavga çıktı. Kavga sırasında, parktaki büfeden aldıkları şişeler ile birbirlerine vurmaya başlayan 2 genç kanlar içinde kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, yaralı gençlerden E.T.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Diğer yaralı Uğur Ürün ise bu sırada olayı haber alıp gelen yakınları tarafından otomobile bindirilip, Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı. Kasığından kırık şişe parçası ile yaralanan ve çok kan kaybettiği belirlenen Ürün, doktorların müdahalesine rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Ürün'ün ölüm haberini alan yakınları hastaneyi birbirine kattı. Olayların büyümesini polis önlerken, takviye olarak gönderilen çevik kuvvet ekibi hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

PARKA POMPALI SALDIRI

Olayın yaşandığı Şehit Tolga Özmen Parkı'na, bugün saat 14.00 sıralarında bir otomobille gelen kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Parka peşpeşe bir kaç el ateş eden şüpheliler, hızla olay yerinden uzaklaştı. Şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Polis, parkı güvenlik şeridi ile çevirip, kimseyi almadı. Parka, saldıran kişilerin Ürün'ün yakınları olduğu ileri sürülürken, polis soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜLÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

-Şehit Tolga Özmen Parkı'ndan görüntü

-Ölen Uğur Ürün'ün fotoğrafı

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title