Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde Okulların Açılmasıyla Güvenlik Önlemlerini Artıran Polis, Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Düzenlediği Operasyonda 6 Kişiyi Gözaltına Aldı.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde okulların açılmasıyla güvenlik önlemlerini artıran polis, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Hacıfeyzullah ve Alacamescit mahallelerinde 3 ayrı noktaya düzenledikleri operasyonlarda, okul önlerinde uyuşturucu satışı için hazırlık yapan 6 kişilik şebekeyi yakaladı. Operasyonda, satışa hazır halde "fişek" diye tabir edilen 485 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan B.K., F.A., A.Ö., B.K., K.K. ve N.G., sorgulamalarının ardından "Teşekkül halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.

Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, son 3 ay içerisinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonlar sonucu gözaltına alınanlardan 80'inin tutuklandığını söyledi. Uyuşturucuyla mücadeleye büyük önem verdiklerini belirten Zeybek, "Özellikle çocuklarımızı, zehirden uzak tutmak için her türlü önlemi alıyoruz. Son yaptığımız operasyonda da okullara uyuşturucu satma hazırlığında olan 6 kişilik bir şebeke yakalandı. 2006-2007 eğitim-öğretim yılı nedeniyle Emniyet Müdürlüğü olarak, Kuşadası merkezindeki 18 ilköğretim okuluyla lisenin giriş ve çıkışlarında gerekli önlemleri aldık. Okul yönetimleriyle koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Bu konuda velilerimizin de desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title