Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Tezgahlarda Balık Bolluğu

- Balık Avı Yasağının Kalkmasının Ardından Kuşadası'nda Tezgahlarda Balık Bolluğu Yaşanıyor. Ancak, Araya Ramazan Ayının Girmesiyle Birlikte Kuşadası'nda Balıkta Yaşanan Bolluk ve Ucuzluk Bir Türlü Satışlara Yansımıyor.

- Balık avı yasağının kalkmasının ardından Kuşadası'nda tezgahlarda balık bolluğu yaşanıyor. Ancak, araya Ramazan ayının girmesiyle birlikte Kuşadası'nda balıkta yaşanan bolluk ve ucuzluk bir türlü satışlara yansımıyor.

Kuşadası balık halinde hamsi, istavrit, sardalya, kupes ve küçük mercan 5 YTL, kefal 7 YTL, tekir ve ahtapot 10 YTL, kalamar ve barbun ise 15 YTL'den satışa sunuluyor. Tezgahlardaki balık bolluğunu gösteren balık hali esnafı, balığın bol ve ucuz olmasına rağmen alıcı bulamamasından yakındılar. Bu arada, vatandaşlar ise fiyatları önceki yıllara oranla son derece ucuz bulurken, tezgahlardaki bol çeşidin de sevindirici olduğunu söylediler.

(ZH-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title