Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Rehberlere Eğitim Semineri Düzenleniyor

- Kuşadası'nda Profesyonel Turist Rehberlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlenecek. Kuşadası Rehberler Derneği (Kured) Başkanı Ali Karapınar, Rehberlere Yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerlerinin 4 Kasım ve 9 Aralık 2006 Tarihlerinde Yapılacağını Belirterek, Son Başvuru Tarihinin 30 Eylül 2006 Olduğunu Açıkladı.

- Kuşadası'nda profesyonel turist rehberlerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlenecek. Kuşadası Rehberler Derneği (KURED) Başkanı Ali Karapınar, rehberlere yönelik hizmet içi eğitim seminerlerinin 4 Kasım ve 9 Aralık 2006 tarihlerinde yapılacağını belirterek, son başvuru tarihinin 30 Eylül 2006 olduğunu açıkladı.

Hizmet içi eğitim seminerlerine katılacak rehberlerin, 30 Eylül tarihi hafta sonuna rastladığı için en geç 29 Eylül akşamına kadar KURED'e müracaat etmesi gerektiğini kaydeden Ali Karapınar, kayıt süresini geçirenlerin seminere katılamayacağını ve vizelerini alamayacağını söyledi.

Bu yıl bakanlıktan onay gelmediği için seminerlerin Aydın'da yapılmayacağını anlatan KURED Başkanı Karapınar, seminerin yapılacağı gün sabah saat 05.30'da dernek önünden İzmir'e otobüs kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

(ZH-DAK-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title