Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Özürlüler Yararına Anlamlı Maç

- Kuşadası'nda Yaşayan Yabancıları Şehirle Bütünleştirmek Amacıyla Kurulan Anglo-turkish Club, Kuşadası Gençlikspor Veteran Takımı ile Özürlüler Derneği Yararına Bir Dostluk Maçı Yaptı.

- Kuşadası'nda yaşayan yabancıları şehirle bütünleştirmek amacıyla kurulan Anglo-Turkish Club, Kuşadası Gençlikspor Veteran takımı ile Özürlüler Derneği yararına bir dostluk maçı yaptı.

Kuşadası Özer Türk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Kuşadası Veteran takımında Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ve Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Erol Soysal ile birlikte Kuşadası Gençlikspor'un 2. ligde oynadığı yıllarda formasını giyen eski futbolcularından Semih, Ali İhsan ve Tayfun da forma giydi. Anglo-Turkish Club Veteran takımında ise halen Kuşadası'nda yaşayan ve bir dönem İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen Gary Browley ile Sid Jones da yer aldı.

Maçın ilk yarısı 8-0 Kuşadası'nın üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarı 5 gol bulan İngilizlerin çabası farkı kapatmaya yetmedi. Maç, Kuşadası'nın 8-5 üstünlüğüyle bitti.

Özürlüler Derneği yararına gerçekleştirilen maça özellikle Kuşadası'nda yaşayan İngilizler büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı organize eden Görele Turizm'in sahibi Hüseyin Kahveci, maça gösterilen ilgiye teşekkür ederek, elde edilen geliri Kuşadası Özürlüler Köyü'ne bağışlayacaklarını söyledi.

(ZH-DAK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title