Haberler

Aydın: Kuşadası'nda Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası

- 24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Kuşadası Merkezi ile Belde ve Köylerdeki İlköğretim, Lise Dengi Okulların Öğretmenleri Arasında Gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi.

- 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Kuşadası merkezi ile belde ve köylerdeki ilköğretim, lise dengi okulların öğretmenleri arasında gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Kuşadası genelindeki 17 ilköğretim okulundaki görev yapan öğretmenlerden oluşan takımların karşı karşıya geldiği turnuvada, voleybolda olduğu gibi yine Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi şampiyon oldu. 6 Kasım'da İpek Halı Saha'da başlayan öğretmenlerarası futbol turnuvası son derece zevkli maçlara sahne oldu ve finalde Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi takımı ile Kuşadası Belkent İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı 4-2 kazanan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan'ın katıldığı törenle verildi.

(ZH-Mİ-

(ZH-Mİ-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title